Het is Wereldbespaardag: de totale besparing online!

Lenneke
Lenneke Manschot
maandag 31 oktober 2016, Geschatte leestijd 2min

U heeft natuurlijk al even in spanning gezeten, maar eindelijk is het moment daar. Het is officieel Wereldbespaardag en we hebben u al een aantal belangrijke bespaartips gegeven, waarmee u echt mooie dingen kunt doen. In deze blogpost ziet u het overzicht en ontdekt u dat de totale besparing écht niet mis is.

Vul uw portemonnee met zonnepanelen en dakisolatie

Het is geen geheim dat veel Vlamingen geïnteresseerd zijn in zonnepanelen. Dat is ook niet voor niks, want in 20 jaar tijd kan uw besparing oplopen tot wel €16.000. Wat u met zonnepanelen bespaart, is hoger dan de magere halve procent rente over uw spaarrekening. De besparing van zonnepanelen komt neer op een spaarrente van 5 tot 6%! Reken uit uw winst! Ook dakisolatie mogen we niet vergeten. Er gaat ruim 30% van uw duur gestookte energie verloren door uw dak. Als u uw dak laat isoleren, krijgt u nu nog een premie van €6 tot €8 per geïsoleerde vierkante meter. U ziet snel resultaat en verdient uw investering al binnen 3 jaar terug. Let op: het is uw laatste kans op belastingvermindering met dakisolatie! Deze belastingvermindering kan oplopen tot €3.070, dus het is zeker de moeite waard om daar nu nog van te profiteren. In combinatie met de premie is dit echt heel interessant. U moet in 2020 sowieso uw dak geïsoleerd hebben, dus waarom zou u niet eerder beginnen met profiteren?

Vraag meteen uw offertes aan voor zonnepanelen of voor dakisolatie.

Vochtbestrijding en alarm

Veel Vlaamse woningen hebben last van vochtproblemen. Op het eerste gezicht lijkt dat misschien geen grote kostenpost, maar als het goed zichtbaar wordt in de woning, gaat het u veel geld kosten. Vocht tast namelijk uw hele woning aan, waardoor er veel hersteld moet worden. Zelfs uw meubelen kunnen eronder gaan lijden. Vocht heeft een negatieve invloed op de woningwaarde en op uw gezondheid. Daarnaast heeft een vochtig huis meer energie nodig om te verwarmen, dus u betaalt ook meer voor uw energiefactuur. Grijp tijdig in en voorkom grotere problemen! Uw woning beveiligen is ook een mooie manier van kostenbesparing. Ten eerste omdat u voorkomt dat u een kostenpost krijgt u helemaal niet wilt: het herstellen van de woning en het opnieuw aanschaffen van spullen die tijdens een inbraak ontvreemd zijn. De gemiddelde inbraakschade bedraagt €5.000 en zeg nou zelf: dat is toch echt zonde van het geld? Investeert u in zowel vochtbestrijding als alarm, dan bespaart u al gauw €7.100.Vraag meteen uw offertes aan voor vochtbestrijding of voor alarm.

Spouwmuurisolatie (nu met €500 korting!) en vloerisolatie

Misschien wel de tip der tips: isoleer uw spouwmuren. U bespaart jaarlijks €500 op de energiefactuur en u woont er een stuk lekkerder door. Daarnaast geeft Solvari nu maar liefst €500 weg aan iemand die voor 1 december 2016 de offerte tekent bij een bedrijf dat aanbevolen is door Solvari. Let op: het is uw laatste kans om te profiteren van de huidige, hoge premie van €6 per geïsoleerde m2. Met vloerisolatie is ook nog flink winst te behalen. Wist u dat u nu €250 per jaar te veel betaalt voor uw energiefactuur doordat er veel warmte verloren gaat door uw vloer? Betaal niet langer te veel en begin met comfortabeler wonen: investeer nu in vloerisolatie. Met vloerisolatie krijgt u nu nog €6 premie per geïsoleerde vierkante meter! Houd er rekening mee dat de premie in 2017 verlaagd wordt.Vraag nu meteen uw offertes aan voor spouwmuurisolatie en maak kans op €500 of voor vloerisolatie.

Vijf dingen die u nu kunt doen dankzij Wereldbespaardag

• Elke maand een extra keer luxe dineren in uw lievelingsrestaurant
• Extra op vakantie
• Minimaal één middag shoppen voor uw nieuwe wintergarderobe
• Eindelijk dat dure designmeubel aanschaffen
• Meer drankjes tijdens uw stapavond

Alles lezen rondom Wereldbespaardag?Gerelateerde artikelen

10 tips voor een warm huis in de winter
donderdag 07 januari 2021

10 tips voor een warm huis in de winter

4 tips om water te besparen!
vrijdag 09 september 2016

4 tips om water te besparen!