Een fiets in je interieur? Inspiratie!

Danny
Danny Bijl
dinsdag 07 november 2017, Geschatte leestijd 2min

Is jouw interieur toe aan een re-styling? Of wil je de hal, woonkamer of slaapkamer iets extra’s geven? Dit kun je eenvoudig doen door een aantal eyecatchers toe te voegen, waaronder een fiets. Een fiets? Ja, je leest het goed! In dit artikel lees je daarnaast nog vele andere dingen waarmee jij jouw interieur een boost kunt geven.

Een fiets

Veel mensen zetten hun fiets in de schuur. Maar eigenlijk is het erg zonde om een mooie fiets zo weg te stoppen. Show je fiets daarom in je interieur. Vooral een koersfiets leent zich hier perfect voor. Deze is licht en heeft vaak een mooi gekleurd frame. Wil je een echte eyecatcher toevoegen aan je interieur, die ook nog eens een praktisch doel heeft? Hang dan je koersfiets aan de muur. Ruimtebesparend en superhip.

Mooi vloerkleed

Vloerkleden geven een ruimte een warme uitstraling. Vaak wordt een vloerkleed in de woonkamer gelegd, maar wist je dat het ook erg leuk kan staan in andere ruimtes? De hal, slaapkamer en zelfs de keuken zijn perfecte plekken om een mooi vloerkleed neer te leggen. Of je nou een groot of klein, rond of rechthoekig kleed wilt: tegenwoordig is er meer dan voldoende keuze in soorten, kleuren, vormen en materialen.

Groene planten

Een ruimte zoals de woonkamer fleur je eenvoudig op met groene planten. Iedere ruimte krijgt sfeer als je een paar groene planten neerzet en daarnaast staan ze prachtig in ieder interieur. Er zijn vele soorten groene planten waaruit je kunt kiezen. Weet je niet zo goed welke plant je wilt? Ga naar een tuincentrum, daar is de keuze enorm. Ook online shop je eenvoudig groene planten. Combineer grote planten met kleine en maak jouw ruimte levendig.

Opvallend behang

Vaak is een opvallend behangetje niet direct waar je aan denkt, toch is het een perfecte manier om een ruimte te restylen. Wil je een romantische sfeer creëren, kies dan voor behang met een pastelkleurige bloemenprint. Houd je meer van een stoere uitstraling, dan is behang met ‘natuurlijke print’ zoals beton- of houtlook een goede keuze.

Opvallend behang

Andere eyecatchers

Naast alle eerdergenoemde inspiratie, is het toevoegen van een grote indrukwekkende foto, een prachtige lamp of een te gek schilderij ook een goede optie. Wat het ook is, zorg dat het opvalt. Laat de eyecatcher in ieder geval iets zijn waarop direct alle aandacht wordt gevestigd bij binnenkomst. Onze tip is wel: voorkom teveel eyecatchers in je interieur. Dit laat een ruimte namelijk druk ogen. Dus hang je koersfiets aan de muur in de woonkamer, zet er wat groene planten neer en voorzie de muur in je hal van een opvallend behangetje. Verdeel de eyecatchers onder verschillende ruimten en plaats niet alles in één kamer. 

Dit is een samenwerking met MATRA


Gerelateerde artikelen

Geruchten over zonnepanelen ontkracht
vrijdag 27 januari 2017

Geruchten over zonnepanelen ontkracht

Hoe realiseert u uw eigen mancave?
vrijdag 23 september 2016

Hoe realiseert u uw eigen mancave?