Doe wooninspiratie op bij Solvari

Solvari
Solvari Blog
donderdag 03 september 2020, Geschatte leestijd 1min

Door het coronavirus gaan veel woonbeurzen niet door. Aangezien woonbeurzen voor veel mensen een plek zijn om inspiratie op te doen voor hun woning, missen ze deze inspiratie nu. Gelukkig helpen wij van Solvari je hier graag bij. Hieronder vind je een aantal blogs waarin je inspiratie op kunt doen voor je woning. Ook leggen wij je uit hoe Solvari je nog meer kan helpen.

Raamdecoratie

Met raamdecoratie geef je je woning een mooi uiterlijk en heb je minder last van hitte in huis. Ook regel je precies hoeveel licht er in je woning valt.

Gezonde woning

Ben je opzoek naar tips om te zorgen dat je woning gezond is? Je leest ze in het blog hieronder! Je leert onder andere hoe je zorgt voor een goed leefklimaat en een fijne temperatuur in je woning.

Meer inspiratie om je gezonde woning gezond te houden

Geef je hal een nieuwe look

De hal is het visitekaartje van je woning. NIet gek dus dat je het belangrijk vind dat je een goede indruk afgeeft als gasten binnenkomen in je woning. Wil je leren hoe je je hal sfeervol maakt, waardoor je je gelijk thuis voelt bij binnenkomst? Je leest alle tips hieronder!

Meer inspiratie voor je hal

Hoe kan Solvari je helpen?

Wij van Solvari kunnen je helpen bij het vinden van specialisten voor klussen in en rond je woning. Als je via ons offertes vergelijkt kom je in contact met meerdere specialisten die allemaal een offerte voor je zullen maken. Zo vind je de specialist die het beste bij je past. Wij werken alleen samen met specialisten die goede kwaliteit leveren.

Lees hier hoe het aanvragen van offertes werktGerelateerde artikelen