Dit is de winnaar van 250€ korting op isolatie!

Johan
Johan Hazenbroek
woensdag 20 december 2017, Geschatte leestijd 1min

Begin oktober lanceerde Solvari een winactie voor consumenten die hun spouwmuren, dak of vloer wilden laten isoleren. Dinsdag 19 december gingen we op bezoek bij de winnaar met de prijs!

Op Facebook kon je onze oproep met de winnaar van de isolatie-actie al zien. Ook kon je zien dat we de winnaar grabbelden in dit filmpje. Maar mocht je onze winactie compleet gemist hebben, dan leggen we het even kort uit. Consumenten maakten kans op de kortingsprijs als ze via Solvari.be offertes aanvroegen én het werk uit lieten voeren door een van de bij ons aangesloten bedrijven. Elke deelnemer die een ondergetekende offerte instuurde kreeg een eigen lootje en maakte daarmee kans op de 250 € kortingscheque! Op dinsdag 19 december belde onze accountmanager Lesley aan bij de winnaar.

Founder van Solvari, Dennis van den Bos, tekent de cheque.

Solvari gaat door met winacties!

Heb je dit keer niet gewonnen? Houd ons dan goed in de gaten, want ook in 2018 gaan we diverse winacties opzetten. Vind je ons al leuk op Facebook en volg je ons al op Instagram, Pinterest en Twitter? Dan weet je zeker dat je niets mist!

Laat je droomhuis realiseren en maak kans op 250€ korting

Deze actie was zo’n succes dat we het gewoon vaker doen! In januari maken we onze nieuwe winactie bekend! We kunnen alvast verklappen dat het niet om isolatie gaat. Meer houden we nog even voor onszelf. We waren in ieder geval erg blij dat we deze winnaar in Meerhout konden verblijden. Naast zijn jaarlijkse besparing van 500 euro, door spouwmuurisolatie, krijgt hij 250€ korting op de uitvoering! 

Accountmanager Lesley samen met winnaar Eddy Hoffgen

“Nog nooit eerder iets gewonnen!”

Winnaar Eddy werd door zijn dochter geattendeerd op de actie, onder het mom: 'probeer het gewoon, je weet maar nooit'. De prijs kwam echt als een verrassing! De spouwmuurisolatie wordt begin januari 2018 uitgevoerd door de vakmannen van Insul. Die foto's houden we je nog te goed! 

Wil jij ook dat we volgend jaar met een cheque jouw kant opkomen? Houd ons dan goed in de gaten zodat je niks mist!