Batibouw 2020: niet gevonden wat je zocht? Geen zorgen!

Maud
Maud Timmers
dinsdag 10 maart 2020, Geschatte leestijd 1min

Batibouw 2020 is inmiddels achter de rug. Niet de specialist gevonden die je zocht of kon je niet aanwezig zijn? Wij helpen graag met het vinden van een vakman voor het verbeteren van je woning. Benieuwd hoe het aanvragen van offertes via Solvari werkt? Wij leggen het graag uit.

Het vinden van de juiste specialist voor je woningverbetering kan een tijdrovende opgave zijn. Niet alleen zijn er veel aanbieders op de markt, ook is het vinden van de juiste prijs-kwaliteitsverhouding vaak lastig.

Via Solvari vraag je eenvoudig offertes aan van gespecialiseerde vakmannen uit de regio. Zo kun je offertes vergelijken en kiezen voor het beste aanbod. Mooi meegenomen: het is zo geregeld! Volg de volgende stappen en vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

Offertes vergelijken met Ari

Stap 1: Welke klus?

Laat ons weten voor welke woningverbetering jij offertes wilt ontvangen en wij gaan voor je aan de slag.

Ga je voor woningisolatie, een nieuwe cv-ketel of toch voor zonnepanelen? Bij Solvari kun je terecht voor meer dan 50 woningverbeteringen. Een overzicht van alle projecten vind je hier.

Ari met offerteStap 2: Ontvang offertes

Je aanvraag goed beschreven? Wij zorgen ervoor dat je in contact komt met maximaal 4 gekwalificeerde specialisten.

Ook goed om te weten: wij beantwoorden al je vragen en bieden onafhankelijk advies. Dit is geheel vrijblijvend, je hoeft hier niks voor te betalen.

Offertes vergelijken met AriStap 3: Vergelijk en kies

In je persoonlijke account kun je gratis van A tot Z de aanvraag volgen en gemakkelijk in contact blijven met de aangeboden specialisten.

Vergelijk de ontvangen offertes, kies de vakman met het beste aanbod en bespaar op je project!
Gerelateerde artikelen