Batibouw 2020: het belang van offertes vergelijken

Maud
Maud Timmers
dinsdag 25 februari 2020, Geschatte leestijd 1min

Batibouw 2020 komt eraan: de deuren van Brussels Expo zwaaien open zodat je in contact kunt komen met specialisten voor je woningverbetering óf om inspiratie op te doen op het gebied van bouw, renovatie en inrichting. Ga je voor zonnepanelen, of toch liever voor nieuwe ramen en deuren of een waterontharder?

Wij raden aan om te kiezen voor een ervaren specialist en offertes met elkaar te vergelijken. Benieuwd waarom? Wij leggen het belang van offertes vergelijken graag aan je uit.

Je maakt de beste en voordeligste keuze

Voor veel klussen is het lastig om een vaste prijsindicatie te geven. Door offertes te vergelijken, kun je kiezen voor de beste én voordeligste optie. Bovendien krijg je inzicht in de verschillende prijzen van vakmannen uit je regio. Geld besparen: altijd fijn!

Bespaar tijd en moeite

Met het aanvragen van offertes bespaar je tijd en moeite: met slechts één klik ontvang je namelijk tot wel 4 offertes. Je hoeft er niet zelf achteraan, de specialisten nemen contact met je op.

Het is geheel gratis en vrijblijvend

Het aanvragen van offertes via Solvari is geheel gratis en vrijblijvend. Na een offerteaanvraag zullen er maximaal 4 specialisten contact met je opnemen. Je wordt niet verrast door onverwachte kosten en kunt kijken welke offerte het beste bij je wensen past.

Waar moet ik op letten?

Bij het ontvangen van verschillende offertes is het natuurlijk handig om te weten waar je op moet letten. Wij hebben een aantal tips om je op weg te helpen op een rijtje gezet:

Omschrijf de klus zo goed mogelijk: hoe duidelijker de omschrijving, des te nauwkeuriger de offerte die je zult ontvangen.

Zoek naar ervaringen en reviews van de specialist: zijn de ervaringen positief? Nog meer reden dus om de opdracht te laten uitvoeren! Goed om te weten: bij Solvari werken wij met ervaren en betrouwbare vakmannen.

Haastige spoed is zelden goed: stem goed af wat je wensen zijn voordat de opdracht uitgevoerd wordt. Hoe meer informatie, des te beter de specialist weet wat jij verwacht.

Bij Solvari vraag je gratis en vrijblijvend offertes aan en kom je in contact met betrouwbare en ervaren vakmannen. Voor welke woningverbetering ga jij?