3 dingen die afschuwelijk fout kunnen gaan met Kerst

Lenneke
Lenneke Manschot
donderdag 21 december 2017, Geschatte leestijd 2min

Het is bijna kerst! Maar ondanks dat er deze maand veel gevierd wordt in de Vlaamse huishoudens, zijn er ook een hele hoop dingen die faliekant kunnen mislopen. Je moet er bijvoorbeeld toch niet aan denken dat de stroom uitvalt of dat er ingebroken wordt als je Kerst elders viert? Om je probleemloos door het feestgedruis te loodsen, schreven wij deze blogpost voor je. Fijne feestdagen alvast!

Bij Solvari zijn we dol op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Daar maken we geen geheim van! Zodra de kalender ‘december’ toont, zijn wij in feeststemming. Over feeststemming gesproken: wij denken dat besparingen waarmee je elk jaar duizenden euro’s overhoudt een heus feestje is! Daarom laten we je weten hoe je komende dagen een stuk geruster en lekkerder woont. Sterker nog: zelfs in 2018 en alle daaropvolgende jaren heb je er profijt van!

Als alle lichten uitvallen…

Heb je alle moeite gestoken in het versieren van het huis, vallen de lichten uit. Paniek alom, want je wil niet in het donker zitten en je heb die lichtgevende kerstman en rendieren natuurlijk niet voor niets opgetuigd. Ook de kerstboom is niet af zonder verlichting, dus we raden je aan te voorkomen dat het ontbreken van licht de sfeer verpest. De bij ons aangesloten elektriciens helpen je graag als je hulp nodig heb met aan- of verleggen van elektriciteit en kunnen voor je controleren of er geen kans is op kortsluiting. 

Op zoek naar een snelle oplossing? Zorg voor voldoende kaarsen! Niet alleen ontzettend gezellig en sfeervol tijdens de feestdagen, maar ook handig als er het licht plotseling uitvalt?  

En valt die energiefactuur je elk jaar weer tegen met al die feestverlichting? Overweeg dan te investeren in zonnepanelen. De panelen helpen je in 20 jaar maar liefst 16.000 € te besparen. Dat zijn héél veel kerstcadeaus.Trouwens, je hoef je ook geen zorgen te maken over de kerstman die over je zonnepanelen loopt. Hij en zijn rendieren doen voorzichtig en dragen tegenwoordig speciale schoenen met anti-slip. Met deze wetenschap kan je waarschijnlijk nog meer genieten van al je komende feestelijke dagen!

» Doe jezelf vrijblijvende offertes voor zonnepanelen cadeau en bespaar tot wel 40% op je factuur!

Geluidsoverlast?

Tijdens de feestmaand worden er vaak wat extra drankjes genuttigd. Bier en wijn zijn fijn en dat kan je eventueel merken aan luidruchtige buren of passanten die Mariah Carey imiteren. 
Spouwmuurisolatie is het antwoord! Dankzij spouwmuurisolatie heb je minder last van geluiden van buitenaf. Bijkomende voordelen van spouwmuurisolatie zijn dat je in alle seizoenen een comfortabele temperatuur in huis heeft en dat je elk jaar 500€ bespaart. Het isoleren van de spouwmuren is binnen een paar uur gebeurd en het geeft geen rommel in huis. Niets dat jouw feestdagen nog in de weg staat!

» Geef jezelf elk jaar €500 cadeau! Ontvang nu je vrijblijvende offertes voor spouwmuurisolatie.

Ongenode gasten

Heb je alle dure cadeaus in huis, doet een ongenode gast zichzelf cadeau. Je moet er toch niet aan denken dat je iemand weg ziet lopen met jouw uitgezochte cadeaus of dat je thuiskomt in een leeggeroofde woning. Als je al inbraakwerende ramen en deuren van pvc heb, raden we je aan om te overwegen ook je huis te beveiligen met een alarmsysteem of camera’s. Uit onderzoek is gebleken dat vooral rond de feestdagen veel inbraken plaats vinden, dus wapen jezelf op tijd!

Eerder schreven we een blog met tips voor de donkere dagen, zodat je zorgeloos je huis achter je kan laten tijdens de feestdagen. 

Als je voornemen voor het nieuwe jaar is om je minder zorgen te maken, dan is het investeren in beveiligingscamera’s of een alarmsysteem een heel goed idee!

» Ontvang gratis en vrijblijvend offertes voor alarm/camerabeveiliging en sluit je zorgen buiten!

Ho, ho, ho, ga nog niet weg!

Houd ons in de gaten want ook volgend jaar zetten we onze inspiratie en tips voort. En kunnen we ook bij jou op de stoep staan met een kortingscheque! In december maakten we al een winnaar blij met 250€ korting en jij kan de volgend zijn! Vergeet niet onze Facebookpagina in de gaten te houden want daar maken we onze volgende winactie op bekend! Gerelateerde artikelen