BEGIN NU MET ENERGIE BESPAREN
EN MAAK KANS OP €250 KORTING!


Uw huis verduurzamen is áltijd een goed idee. Wint u de €250 korting?


Onze stroomfactuur is een groot deel van onze vaste lasten en de energie is een pak duurder geworden. De laatste 10 jaar zijn de kosten met wel 112% gestegen. Gemiddeld gaat het om een stijging van €561,91 per jaar. Het is niet voor niets dat de Vlaamse regering energiezuinige woningen stimuleert en dat in 2020 uw woning duurzaam moet zijn. We helpen u graag op weg! Met ons gratis bespaaradvies ontdekt u in 8 klikken wat u jaarlijks kunt besparen op uw energiefactuur en hoe u dit realiseert. Vraagt u naar aanleiding van dat advies offertes aan, dan maakt u kans op €250 korting op uw klus.


Ga direct naar uw bespaaradvies! »

WAT IS DE ACTIE PRECIES?
Tot eind juni maakt u, als u een offerte (of meer) aanvraagt vanuit het bespaaradvies, kans op een korting van €250. De winnaar krijgt vanzelf bericht en maken we natuurlijk ook bekend op deze pagina.


WAT MOET IK DOEN OM KANS TE MAKEN OP €250 KORTING?
Als u offertes aanvraagt vanuit het bespaaradvies én het werk uit laat voeren door een bedrijf waarmee u dankzij Solvari in contact kwam, maakt u kans op de korting van €250. Stuur uw getekende offerte naar actie@solvari.com, dan weten wij dat u meedoet! Getekende offertes kunt u insturen tot en met 21 juni.
HOE WERKT DAT BESPAARADVIES?
Het advies op maat werkt heel simpel. In maar 8 klikken weet u precies wat u kunt besparen op uw stroomfactuur en hoe. Daarnaast maakt het bespaaradvies inzichtelijk of u recht heeft op premies. Geef o.a. aan wanneer uw woning gebouwd is, hoeveel vierkante meters uw dak, vloeren en gevel zijn en wat voor dak u heeft. Als u alle vragen heeft beantwoord, verschijnt het bedrag dat u jaarlijks kunt overhouden en het bijbehorende premiebedrag. Meer uitleg over het bespaaradvies vindt u in onze blogpost over het bespaaradvies.NOG MEER KORTING? ONTVANG NU PREMIES & BONUS!
Het houdt niet op bij de €250 korting van Solvari. De Vlaamse overheid stimuleert energiebesparing en stelt daarom, naast de premies die u via de netbeheerder ontvangt, een totaalrenovatiebonus beschikbaar. De totaalrenovatiebonus komt bovenop de losse premies. Investeert u binnen 5 jaar in 3 maatregelen, dan krijgt u een totaalrenovatiebonus van 1.250€ tot 4.750€.


Wilt u altijd op de hoogte zijn van onze acties? Meld u gratis aan voor onze nieuwsbrief en like ons op Facebook.