Portfolio (4)

Hellende daken
Hellende daken
Een greep uit onze hellende daken. Onze mensen zijn allemaal gespecialiseerd in hellende daken. We gebruiken ook steeds de beste materialen beschikbaar op de markt. (KORAMIC - KORAFLEECE - RECTICEL - ...) Naast de duizenden particuliere klanten vertrouwen ook de grootste ontwikkelaars van het land ons hun projecten toe. Bekijk zeker ook onze Facebook pagina voor meer referenties.
Platte daken
Platte daken
Een selectie uit onze platte daken. Onze mensen volgen steeds de nieuwste opleidingen in zake platte daken dit zowel in ROOFING als in EPDM. We gebruiken ook steeds de beste materialen beschikbaar op de markt. (MASTERSYSTEM - SURE SEAL - RESITRIX - ...) De naden van onze EPDM worden steeds gelast door een ROBOT. (lijster) Dit is een grote investering voor de zaak, maar levert de meest accurate lasnaden en het meest duurzame dak mogelijk. Naast de duizenden particuliere klanten vertrouwen ook de grootste ontwikkelaars van het land ons hun projecten toe.
Zinkwerken
Zinkwerken
Perfectie staat bij de zaakvoerder centraal wanneer we spreken over dak- & zinkwerken. Niet alleen is onze zaakvoerder een echte specialist aangaande zink, maar ook iemand die enorme trots neemt in zijn werk en er voldoening uithaalt om een PERFECTE goot bij de klant achter te laten. Zinkwerk is dan ook een echte passie, waar veel precisie bij komt kijken. Gregory staat in voor jullie zinkwerken.
Groen daken
Groen daken
Een greep van de mogelijkheden bij de groen daken. Onze mensen zijn allemaal gespecialiseerd in groen daken. We gebruiken ook steeds de beste materialen beschikbaar op de markt. Naast de duizenden particuliere klanten vertrouwen ook de grootste ontwikkelaars van het land ons hun projecten toe. Bekijk zeker ook onze Facebook pagina voor meer referenties.
VANNEC DAKWERKEN
Offerte aanvragen

Contact

Kortrijksestraat 376
8020, Oostkamp

Locaties

  • Oostkamp

    KORTRIJKSESTRAAT 376
    8020 Oostkamp
VANNEC DAKWERKEN

Deel dit bedrijf