Umans Radepo
1 8.0 10 1
8,0
Prijs/kwaliteit
8.0
Service
8.0

Umans Radepo

Astridlaan 115
3900 Overpelt

Een woning is een visitekaartje: het zegt iets over wie u bent. Met als basis de architectuur, de vormen en kleuren, maar de unieke waarde schuilt in het buitenschrijnwerk. Ramen en deuren van Umans Radepo geven uw woning een stijlvolle uitstraling.

Energieprijzen kennen alleen de weg omhoog. Ieder jaar opnieuw valt de rekening hoger uit. Maar toch is dat niet nodig: door uw huis te isoleren kunt u tot wel 30% op uw energierekening besparen.

Umans Radepo verzorgt isolatie in daken en spouwmuren. Een effectieve ingreep waarvan de financiële gevolgen direct merkbaar zijn.

1 review

8 10
8

Uitgevoerd op 07-01-2016 door:

Umans Radepo

(1 review gemiddelde score 8 )

Spouwmuurisolatie

zeer tevreden

Aanbeveling: Ja

Hebben de klus zeer vlug geklaard,proper werk .
Achteraf alleen spijtig dat er ten controle geen onderzoek is gebeurd met een warmtecamera om na te zien of er overal een isolatievulling is uitgevoerd. Nu weet men dit niet zeker i

Vindt u deze beoordeling waardevol? (1) (0)

1 project

Bekijk dit project

4 werkzaamheden

Ramen en deuren
Ramen en deuren

Zijn uw ramen en deuren aan vervanging toe of bent u toe aan een nieuwe uitstraling van uw woning? Nieuwe ramen en deuren kunnen namelijk een wereld van verschil maken! Ramen en deuren van pvc zijn leverbaar in alle denkbare kleuren, dus het past altijd bij uw woning.

Voordelen nieuwe ramen en deuren

• Betere isolatie
• Uw huis ziet er weer uit als nieuw
• Inbraakpreventie

Doordat nieuwe ramen en deuren goed isoleren, verhoogt uw wooncomfort. Tegelijkertijd verlaagt u uw energierekening met €150 per jaar als u kiest voor energiezuinige ramen.

Benieuwd wat nieuwe ramen en deuren naar uw wensen kosten? Als u gratis en vrijblijvend offertes aanvraagt, komt u in contact met bij ons aangesloten specialisten. Zij helpen u graag!

Spouwmuurisolatie
Spouwmuurisolatie

Heeft u nog geen geïsoleerde spouwmuren? Dan valt er veel winst te behalen! Zonder spouwmuurisolatie verliest u ongemerkt zo’n 35% van de warmte uit uw woning. Het mooie aan spouwisolatie is dat u één keer investeert en daarna profiteert van een blijvende besparing.

Premie voor spouwmuurisolatie in 2017

Als u in 2017 de spouwmuur laat isoleren door een aannemer, heeft u recht op 6 euro premie per geïsoleerde m2.

Voordelen spouwmuurisolatie

• Jaarlijks €500 besparen op energiefactuur
• €6 premie per geïsoleerde m² in 2017
• Geen onderhoudskosten
• Korte terugverdientijd
• Binnen één dag gedaan, zonder rommel in huis

Bent u benieuwd wat spouwmuurisolatie u kost en oplevert? Door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen, komt u in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten isolatiespecialisten. Zij helpen u graag!

Dakisolatie
Dakisolatie

Onze vaste lasten bestaan voor een groot deel uit energiekosten. Wist u dat u uw energiefactuur met ongeveer 30% kunt verlagen door uw dak te laten isoleren? U bespaart niet alleen geld dankzij dakisolatie. Uw wooncomfort verbetert en de waarde van uw woning wordt verhoogd.

Premie voor dakisolatie in 2017

In 2017 heeft u recht op premie voor dakisolatie. U ontvangt €6 per m² (Rd-waarde minimaal 4,5) als de isolatie door een aannemer wordt uitgevoerd.

Voordelen dakisolatie

• Altijd een betere temperatuur in huis, zowel ‘s winters als ‘s zomers
• Energiefactuur 30% lager
• U verdient de investering snel terug

Soorten dakisolatie

Bij een hellend dak is het aan te raden om het dak te isoleren aan de binnenkant. Dan hoeven de dakpannen niet verwijderd te worden, wat de klus een stuk minder ingrijpend maakt. Als u een plat dak heeft kunt u de isolatie beter aan de buitenkant laten aanbrengen. Bij de binnenkant is er namelijk kans op houtrot.

Bent u benieuwd naar wat dakisolatie u zal kosten en opleveren? Vraag gratis offertes aan en ontdek het!

Buitendeuren
Buitendeuren

Wilt u nieuwe buitendeuren? Gewoon omdat u uw deur huidige niet meer zo mooi vindt of omdat de deur nodig aan vervanging toe is?

Een buitendeur moet niet alleen qua uitstraling bij uw woning passen, maar moet ook zeker van goede kwaliteit zijn. Niet alleen om zo lang mogelijk mee te gaan, maar ook om gauwdieven te weren.

Door uw gegevens achter te laten, komt u in contact met maximaal vijf specialisten die u graag verder helpen. Zij brengen gratis en vrijblijvend offertes uit, zodat u de beste deal vindt.