Reviews (29)

Aanbevolen door klant

Vervangen van glaspanelen glazen dak pergola

Uitgevoerd op 15-12-2020

Aanbevolen door klant

Tuin onderhouden

Ze hebben mijn tuin volledig in orde gebracht zoals ik het hen had gevraagd .... alles is vlot en naar wens verlopen .... goede service en prima werkkrachten ??

Uitgevoerd op 07-10-2020

Faouzia

Aanbevolen door klant

Faire l"entretien de jardin

Uitgevoerd op 14-04-2020

Aanbevolen door klant

Dakplaten veranda vervangen

Wij zijn zeer tevreden, zowel over het uitvoeren van de planning, als over het geleverde werk en de stiptheid!

Uitgevoerd op 09-04-2020

Aanbevolen door klant

Herstellen schuifraam

De vakman is langsgekomen om te kijken naar de problemen met onze 10 jaar oude schuifraam, en heeft eigenlijk allereerst advies gegeven hoe we zelf door het toebrengen van WD-40 het schuiven terug vlot kunnen makken, en is dus niet van uitgegaan om mij een nieuw schuifraam te verkopen of mij op grote kosten te jagen, en zijn GRATIS advies heeft uiteindelijk goed geholpen, dit is dus echt een betrouwbare vakman

Uitgevoerd op 25-03-2020

Schuifraam plaatsen

Schuifraal is niet volledig recht geplaatst. Wat ik ook zag aankomen nig voor ze het frame er moesten inzetten. Heb hier nog opmerking gegeven, maar dit werd in de wind geslagen. Uiteindelijk staat het er, maar als het open staat en je het raam eicht schuift zie je een driehoekige spleet. Volgens dhr. Dereymaeker van Tradeko is dit een ventilatiekier en is dat normaal bij dit type hefschuifraam. Bij navraag bij bevriende werkmannen blijkt dit, zoals ik ook aanvoelde, gewoon niet recht geplaatst.

De communicatie na de offerte kan soms stroef lopen. En de geolande termujn voor het afwerken van de werken werd ruim overschreden. Ook hebben we zelf de living afgezet met een zeil en extra gestut. (Wat zeker geen luxe bleek achteraf).

Samengevat: een zeer scherpe prijs gekregen, maar helaas niet zonder de nodige kopzorgen. We wachten nu nog op antwoord alvorens de laatste schojf te betalen. Volgens Tradeko kan het raam nog bijgesteld worden. Waarom hebben ze dat dan niet ineens gedaan?

Uitgevoerd op 20-11-2018

Vliesbehang + schilderen plafond

Zeer achterdochtig naar betaling. 90% moest betaald zijn vooraleer werken aan te vangen...

Uitgevoerd op 19-11-2018

Aanbevolen door klant

Uitschuifbare zoldertrap leveren en plaatsen

Zoldertrap werd zeer goed geïnstalleerd; afwerking was prima; de uitvoering van de werken was ongeveer 10 dagen later dan gepland, maar dat was geen probleem voor mij.

Uitgevoerd op 15-10-2018