Sunlogics Bvba

9.7 (2 Reviews )
Offerte's vergelijken

Deel dit bedrijf

Over Sunlogics Bvba

U wilt uw eigen energie produceren en bijdragen tot een beter milieu? Dan heeft Sunlogics dé oplossing voor u in huis. Wij bieden u de mogelijkheid om via alternatieve energie – zoals zonnepanelen, zonneboilers, ... – goedkoop en ecologisch elektriciteit en thermische energie op te wekken. U krijgt een rendabele en duurzame oplossing voor uw energievoorziening.

Sunlogics draagt innovatie hoog in het vaandel. Een voorbeeld? De combinatie van de juiste warmtepomp met de juiste zonneboiler en zonnepanelen! Zo verwarmt u overdag uw sanitaire water én uw huis met uw zonneboiler en bij zonsondergang gebruikt u uw warmtepomp. Uw zonnepanelen voorzien in het stroomverbruik van uw warmtepomp en staan in voor uw jaarlijkse huishoudelijke verbruik!
Uw voordeel? U betaalt geen energie facturen meer en woont energie neutraal.

Projecten (1)

Bekijk alle projecten

Reviews (2)

Schrijf een review
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Super tevreden.

De uitleg in het voorbereidend traject is duidelijk en toegesneden op onze situatie. Alle tijd genomen om vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Het nakomen van afspraken was heel punctueel. Uitvoering van de klus was prima in orde.

Uitgevoerd op 02-10-18

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Zeer tevreden

3 weken na bestelling werden ze geplaatst, zeer professioneel gedaan. Prima opvolging vanuit de backoffice, verkoper had niet gezien dat we geen terugdraaiende meter hadden, 1 simpel mailtje en hebben de nodige acties uitgezet om dit recht te zetten.

Uitgevoerd op 16-02-2017