Sunlogics BV

5/5
(2 Reviews )
Offerte's vergelijken

Deel dit bedrijf

Over Sunlogics BV

U wilt uw eigen energie produceren en bijdragen tot een beter milieu? Dan heeft Sunlogics dé oplossing voor u in huis. Wij bieden u de mogelijkheid om via alternatieve energie – zoals zonnepanelen, zonneboilers, ... – goedkoop en ecologisch elektriciteit en thermische energie op te wekken. U krijgt een rendabele en duurzame oplossing voor uw energievoorziening.

Sunlogics draagt innovatie hoog in het vaandel. Een voorbeeld? De combinatie van de juiste warmtepomp met de juiste zonneboiler en zonnepanelen! Zo verwarmt u overdag uw sanitaire water én uw huis met uw zonneboiler en bij zonsondergang gebruikt u uw warmtepomp. Uw zonnepanelen voorzien in het stroomverbruik van uw warmtepomp en staan in voor uw jaarlijkse huishoudelijke verbruik!
Uw voordeel? U betaalt geen energie facturen meer en woont energie neutraal.

Kenmerken

7.400+
aanvragen behandeld
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (2)

Schrijf een review

Vincent Hommes

Zonnepanelen installeren

Super tevreden.

De uitleg in het voorbereidend traject is duidelijk en toegesneden op onze situatie. Alle tijd genomen om vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Het nakomen van afspraken was heel punctueel. Uitvoering van de klus was prima in orde.

Uitgevoerd op 02-10-18

Philippe Peeters

Zonnepanelen installeren

Zeer tevreden

3 weken na bestelling werden ze geplaatst, zeer professioneel gedaan. Prima opvolging vanuit de backoffice, verkoper had niet gezien dat we geen terugdraaiende meter hadden, 1 simpel mailtje en hebben de nodige acties uitgezet om dit recht te zetten.

Uitgevoerd op 16-02-2017