Portfolio (10)

Diamandboringen slijpen kappen
Diamandboringen slijpen kappen
We voeren boringen in beton, gewapend beton en metselwerk uit van 10mm tot 350mm. Afhankelijk van het te boren materiaal en diepte worden verschillende machines gebruikt. Ook spotboringen of gaten voor de ventilatie zit in ons gamma dit kan ook perfect ondersteboven worden uitgevoerd. Ook verzorgen wij de sleuven in de muren en plafonds, waar naderhand allerlei leidingen in kunnen geplaatst worden.
Niko domotica met Tradionele bekabeling (zonder breken)
Niko domotica met Tradionele bekabeling (zonder breken)
Je wil je huis slim maken, maar je bent niet van plan om een nieuwe woning te bouwen of je muren open te breken om je elektrische installatie te vervangen? Dat kan, door Niko Home Control te installeren op jouw traditionele elektrische bekabeling. Je vervangt, afhankelijk van je wensen, je bestaande schakelaars en stopcontacten door bedieningen die je elektrische installatie slim maken door draadloos met elkaar te communiceren. Zo kan je Niko Home Control installeren wanneer en waar je maar wilt. En omdat je de bestaande elektrische bekabeling in je huis gewoon hergebruikt, kan je voor Niko Home Control kiezen zonder de extra kosten voor nieuwe bekabeling. Traditionele bekabeling gebruikt klassieke 230V-elektriciteitsdraden die alleen elektriciteit doorsturen. In een klassieke elektrische installatie met elektriciteitsdraden bedien je met één schakelaar alleen de onderdelen van je installatie die via de kabels met de schakelaar verbonden zijn. De schakelaars en stopcontacten van Niko Home Control voor traditionele bedrading communiceren draadloos met de centrale slimme hub. Zo kun je bijvoorbeeld toch je verlichting en rolluiken bedienen met je smartphone, of alles in één keer aansturen met een druk op de knop.
Niko home control Domotica
Niko home control Domotica
Bij een klassieke elektrische installatie, heb je één of meerdere schakelaars die vast verbonden zijn met een lichtpunt. De stopcontacten worden per kring doorverbonden. Bij domotica worden alle lichtpunten afzonderlijk met de zekeringenkast verbonden, zodat ze vanuit een centraal punt geschakeld kunnen worden. Ook kunnen stopcontacten, rolluiken, gordijnen, poorten, pompen, ventilatoren mee geïntegreerd worden in het systeem. Domotica brengt wel een meerkost met zich mee, maar geeft oneindig veel mogelijkheden eens ervoor gekozen. Bij domotica kun je elk lichtpunt met eender welke schakelaar aansturen. Bovendien kun je ook schakelen door middel van een smartphone, tablet of computer. Maar wat nog belangrijker is: je kan ook sommige dingen automatisch laten verlopen. Bijvoorbeeld rolluiken of gordijnen laten sluiten bij invallende duisternis en laten openen op een vast tijdstip wanneer je normaal opstaat. Je kunt bepaalde lampen laten aangaan als er beweging wordt gedetecteerd in een bepaalde ruimte. Uiteraard willen we dat alleen als het donker is. Ook kan je werken met bepaalde sferen. Bijvoorbeeld, de sfeer TV-kijken zal de stopcontacten van de TV en Hifi aan schakelen, bepaalde lichten dimmen tot de gewenste lichtsterkte en eventueel de gordijnen sluiten.
Werfkasten
Werfkasten
Heeft u nood aan elektriciteit tijdens uw bouwwerken? Dan helpen wij u hier graag bij verder door een werfkast te verhuren die we bovendien zelf komen plaatsen op de werf! Voor het aansluiten van werfkasten en het graven van sleuven voor de nutsleidingen kan u bij ons rekenen. inhoud van de werkast: 1 MEETMODULE 32A 1 AUTOMAAT 4P32A 1 ALGEMENE DIFFERENTIEELSCHAKELAAR 4P 30MA 1 EP30 AUTOMATISCHE SCHAKELAAR 3P+NP 32A C 1 EP30 AUTOMATISCHE SCHAKELAAR 3P+NP 16A C 2 EP30 AUTOMATISCHE SCHAKELAAR 2P 20A C 2 EP30 AUTOMATISCHE SCHAKELAAR 2P 16A C 1 CEE CONTACTDOOS 32A 5P 6H 400V IP44 1 CEE CONTACTDOOS 16A 5P 6H 400V IP44 4 CONTACTDOZEN MET PENAARDE EN KINDERVEILIGHEID 10/16A 2P+A 230V
Parlofonie en videofonie
Parlofonie en videofonie
Wenst u een nieuwe parlofooninstallatie of wenst u deze te vervangen door een videofooninstallatie met dezelfde bekabeling? Dan willen wij vrijblijvend professioneel advies geven en een offerte opmaken.
Herstellingen en depannage
Herstellingen en depannage
Wij verzorgen alle herstellingen en depannages. Dit kan gaan over een kleinigheid in uw zekeringskast, tot de volledige herstelling van uw elektriciteitscircuit. Van uw appartement tot de grootste winkel, voor ons is elke klant koning! Deze service bieden we aan onze klanten, ook als de installaties niet door ons werden geplaatst. Neem gerust contact met ons op !
Keuringen
Keuringen
Hebt u een woning of appartement gekocht waarbij er opmerkingen of inbreuken vermeld staan, dan komen wij graag langs om een vrijblijvende offerte te maken en om deze installatie aan te passen en te laten herkeuren. Ook voor uw periodieke herkeuring van uw bedrijf of vakantieappartement kunnen we u altijd perfect begeleiden. ook doen wij keuringen van aardgas, privé-riolering, drinkwater, stookolietank, EPC / EPB.
Nieuwbouw en renovatie
Nieuwbouw en renovatie
Zoekt u voor uw renovatie of nieuwbouwproject een elektricien? Zoek niet verder! U kunt bij SS electro terecht voor deskundig advies. Wij helpen u bij het aanpassen of vernieuwen van uw elektrische installatie. Daarbij garanderen wij u een professionele aanpak en perfecte afwerking.
Ventilatie
Ventilatie
Om een optimale werking van uw ventilatiesysteem te verzekeren, is een goede plaatsing van cruciaal belang. Bij ventilatie werk je met lucht, dus brengen we de gewenste luchtstromen in kaart tijdens een doorgedreven analyse. Al onze bevindingen komen samen in een installatieplan, dat uiteraard afhangt van het gekozen systeem voor uw ventilatie. Daarna gaan we aan de slag met de eigenlijke plaatsing. We voorzien alle nodige ventilatieopeningen op de best passende en minst storende plaatsen in het gebouw en zetten er het systeem in. In een laatste fase moet uw ventilatie worden afgeregeld. Hierin streven we naar een optimale luchtverversing met zo min mogelijk warmteverlies. Dat laatste is vooral in de winter belangrijk om energiezuinig te wonen. Met een anemometer zetten we alle roosters op het passende luchtdebiet.
Verlichting
Verlichting

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Deel dit bedrijf