Solare

5/5
(4 Reviews )
Offerte's vergelijken

Deel dit bedrijf

Over Solare

Solare is een familiebedrijf met ruim 8 jaar ervaring in de PV-sector en ruim 20 jaar in de bouwsector. Wij gebruiken enkel hoogstaande afwerking in combinatie met de duurzaamste en meest renderende materialen op de door ons onderzochte markt.

Hopelijk heeft u even de tijd om met ons kennis te maken, dit kan een basis vormen voor bijvoorbeeld uw toekomstige kwalitatieve goed renderende PV installatie, uw zonneboiler systeem of uw isolatiewerken.

U zo goed mogelijk informeren is een MUST en voor ons een PRIORITEIT. Vraag u ons gerust om meer informatie, wij zijn er om u correct en vooraf te informeren en adviseren.

Bij ons kunt u rekenen op een bewezen, zeer correcte/professionele/perfecte uitvoering EN afwerking, en dit alles onder persoonlijke begeleiding van de zaakvoerders zelf.

Graag bespreken en overlopen wij samen met u alle belangrijke zaken tijdens een persoonlijke afspraak waarin wij de zelfs de nodige materialen meenemen zodat u weet wat u wenst aan te schaffen.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (4)

Schrijf een review

Christophe Sluys

Pelletkachels

Zeer tevreden.

Correct en snel geïnstalleerd, fabrikant kwam zelfs een controle doen en zag zelden een dergelijke installateur die alles volgens de regels van de kunst installeerde.

Uitgevoerd op 01-10-2015

Christophe Sluys

Zonnepanelen installeren

zeer tevreden.

Een heel goed advies en een prachtige installatie gekregen, zeer content.

Uitgevoerd op 01-10-2015

Christophe Sluys

Zonneboiler plaatsen of vervangen

Uiterst tevreden!

Adequate opvolging, goed advies en een zeer scherpe offerte. Werk is perfect uitgevoerd en ik zal ze zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Uitgevoerd op 01-10-2015

Bekijk alle beoordelingen