Roozenburg
1 10.0 10 1
10,0
Prijs/kwaliteit
10.0
Service
10.0
Afspraken
10.0
« terug naar overzichtspagina

Roozenburg

Bergsken 7
2310 Rijkevorsel

6 werkzaamheden

Dakwerken
Dakwerken
Dakwerken

Dakwerker nodig?

Het dak is één van de belangrijkste onderdelen van een woning. Het is dan ook van belang dat uw dak in een goede staat is! U kunt voor verschillende werkzaamheden aan uw dak bij een dakwerker terecht. Een dakwerker kan het onderhoud aan uw dak verzorgen, reparatiewerkzaamheden uitvoeren en natuurlijk uw dak bedekken met bijvoorbeeld leien of pvc dakbedekking.

Omdat dakwerkers vrij zijn eigen prijzen te bepalen, kunnen de kosten nogal uiteenlopen. Het is slim om meerdere offertes met elkaar te vergelijken en zo de beste keus te maken.

Wilt u weten wat uw klus aan het dak kost? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten dakwerkers.

Dakkapellen
Dakkapellen
Dakkapellen

Meer ruimte, meer licht

Het plaatsen van een dakkapel is ideaal als u meer ruimte en licht in uw woning wilt. Daarnaast is het natuurlijk ook erg mooi. Een dakkapel kan geplaatst worden op een plat of schuin dak en kan zelfs naar uw eigen smaak gebouwd worden.

Voordelen dakkapel

• Meer lichtinval
• Uw woning wordt meer waard
• Meer ruimte
• Vaak in één dag geplaatst

Wilt u weten welke soorten dakkapellen er zijn en wat het best bij uw woning past? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met maximaal vijf van de bij ons aangesloten specialisten.

Dakisolatie
Dakisolatie
Dakisolatie

Bespaar 650€ per jaar

Onze vaste lasten bestaan voor een groot deel uit energiekosten. Wist u dat u uw energiefactuur met ongeveer 30% kunt verlagen door uw dak te laten isoleren? U bespaart niet alleen geld dankzij dakisolatie. Uw wooncomfort verbetert en de waarde van uw woning wordt verhoogd.

Dakisolatie in de zomer

Woningen met een hellend dat hebben vaak een zolderkamer waar een gezinslid slaapt. Die kamer warmt voortdurend op in de zomer, waardoor de temperatuur erg hoog wordt en benauwd aanvoelt. Met dakisolatie vermindert u die verhitting aanzienlijk, waardoor het wooncomfort in de zomer toeneemt.

Voordelen dakisolatie

• Altijd een betere temperatuur in huis, zowel ‘s winters als ‘s zomers
• Energiefactuur tot 30% lager
• U verdient de investering snel terug

Premie voor dakisolatie in 2018

In 2018 is er premie beschikbaar voor dakisolatie. U ontvangt 6€ per m² (met een Rd-waarde van ten minste 4,5) als de isolatie door een aannemer wordt uitgevoerd. Let op: vanaf 2019 daalt deze premie voor dakisolatie naar 4€ per vierkante meter. 

Verschillende daktypes isoleren

Bij een hellend dak is het aan te raden om het dak te isoleren langs de binnenkant. Dan hoeven de dakpannen niet verwijderd te worden, wat de klus een stuk minder ingrijpend maakt. Als u een plat dak heeft kunt u de isolatie beter aan de buitenkant laten aanbrengen. Langs de binnenkant is er namelijk kans op houtrot.

Bent u benieuwd naar wat dakisolatie u zal kosten en opleveren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek het!

Dakgoten
Dakgoten
Dakgoten

Onderhoud uw dakgoot

Lekt uw dakgoot of moet uw dakgoot geleegd worden? De bij ons aangesloten specialisten lossen de problemen met uw dakgoot graag voor u op.

De dakgoot is ervoor gemaakt om regenwater af te voeren. Een slecht onderhouden dakgoot kan gaan lekken en dat is iets dat u wilt voorkomen. Lekkende dakgoten kunnen houten delen in uw dak laten wegrotten. Laat daarom uw dakgoot geregeld controleren en repareren zodra dat nodig is.

Wilt u weten wat het kost om werk aan uw dakgoot uit te laten voeren? Door uw gegevens achter te laten, komt u in contact met maximaal vijf specialisten die u graag verder helpen.

Dakraam
Dakraam
Dakraam

Meer daglicht & minder energieverbruik

Zou u meer licht willen op zolder, maar is een dakkapel geen mogelijkheid of wilt u dat gewoon liever niet? Een dakraam is dan een mooi alternatief.

Voordelen dakramen

• Meer daglicht
• Met een goed isolerend dakraam bespaart u op de energiefactuur
• Waarde van uw woning stijgt
• Verhoogd wooncomfort
• Snel geplaatst

Bent u benieuwd wat een dakraam naar uw wensen kost? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met maximaal vijf specialisten die u graag verder helpen.

Dakkoepel
Dakkoepel
Dakkoepel

Meer licht

Valt er weinig licht in uw woning en is uw huis daardoor donker? U kunt het oplossen met een dakkoepel. Dankzij de koepel heeft u ongeveer 30 tot 50 procent meer licht in uw woning.

Het is verstandig er rekening mee te houden dat dakkoepels geluid kunnen maken als het regent. U kunt met de specialist overleggen welke dakkoepel u het best kunt laten plaatsen als u een koepel wilt die redelijk stil is in de regen. Daarnaast kunnen dakkoepels in de zomermaanden naar uw idee te veel licht binnenlaten, maar daar zijn speciale zonweringen voor.

Wilt u weten wat u betaalt voor de dakkoepel die u in gedachte heeft? Laat uw gegevens achter en kom in contact met maximaal vijf specialisten die graag gratis en vrijblijvend offertes uitbrengen.