Reviews (44)

Schrijf een review

Carlo

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Gevelwerken crepi

Super bedankt aan deze firma voor het plaatsen van de crepi.
Onze gevel heeft er nog nooit zo mooi uit gezien.
Alles verliep vlotjes en zonder probleem van offerte tot einde van de werken een heel goede service.

Uitgevoerd op 01-03-2022

Astrid

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Goed gewerkt!

Wij hebben de achtergevel van ons pand door Kijzer laten isoleren afgewerkt met witte crepi en zijn super tevreden, vooral van het contact met Linda en Peter. Onze achterburen zijn even enthousiast over het mooie uitzicht!

Uitgevoerd op 23-01-2022

Johan

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Ervaren dakwerkers!

Top service, zeer goede contacten met de vertegenwoordiger, offerte correct uitgevoerd en na de werken perfect aangepast . werken werden uitgevoerd door zeer ervaren dakwerker . Renovatie meesters is zeker een aanrader , zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Na de werken opnieuw bezoekje van de projectleider. mijn gedacht hebt u een nieuw dak nodig, bel Renovatie meesters!

Uitgevoerd op 20-01-2022

Erwin

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Gevel professionals!

Gevelwerken gedaan, snel en goed afgeleverd. De adviseur was zeer correct en top uitleg, snelle offerte en duidelijk. Een goede administratieve opvolging en ook ondersteuning bij de subsidieaanvraag. Zeer blij met mijn isolatie en crepi werken. Zeker een aanrader.

Uitgevoerd op 10-01-2022

Inke

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Dak en gevel

Degelijke en volledige informatie over de dakwerken. Zeer communicatief en transparante offerte. Goede kwaliteit afgeleverd. Wij hebben ook onze muren laten bezetten met spuitkurk. De werken werden goed uitgevoerd en alles werd netjes achtergelaten. 1 muur was niet in orde, maar werd mooi hersteld. Vriendelijke mensen! Wij zijn tevreden.

Uitgevoerd op 18-01-2022

Evan

Gevel en dakwerken
Aanbevolen door klant

Dak en gevel laten renoveren

Firma Renovatie meesters laten langs komen voor werken aan mijn dak. Snel kreeg ik bezoek van de vertegenwoordiger om alles te bespreken . Wij kregen een duidelijke uitleg en alles netjes op offerte gezet. Snel blijk dat Renovatie meesters met hun prijzen onder alle andere offertes zaten en was onze keuze snel gemaakt . Kan deze firma sterk aanbevelen.

Uitgevoerd op 12-01-2022

Danté

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Gevelwerken crepi

Wij hebben de achtergevel van ons pand door Renovatie Meesters laten isoleren afgewerkt met witte crepi en zijn super tevreden. Onze achterburen zijn even enthousiast over het mooie uitzicht!

Uitgevoerd op 21-01-2022

Veerle

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Hellend dak renovatie

Bij dit bedrijf een nieuw dak laten leggen met isolatie.
We zijn zeer snel verder geholpen met een correcte en duidelijke offerte.
De communicatie verliep vlot en zeer snel zijn ze aan de werken kunnen starten. Zeer correcte manier van werken met mooie afwerking. Ook doorheen de werken was er steeds overleg over eventuele extra erken en onkosten. groot pluspunt is dat het bedrijf alles regelt voor de premies i.v.m. isolatie. Een extra zorg voor de klant minder. Wij raden deze vakmannen zeer aan!

Uitgevoerd op 31-12-2021

Vraag een offerte aan bij Renovatie Meesters

Benieuwd naar de kosten van jouw project? Kom in contact met Renovatie Meesters door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten