Reviews (28)

Schrijf een review

Floor

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Plat dakwerken

Isolatie laten leggen op plat dak vervangen dekstenen dakgoot vernieuwd
alles zoals afgesproken en zeer netjes afgeleverd.
Ik ben heel te tevreden over de uitgevoerde werken
bedankt aan het ganse team.

Uitgevoerd op 07-12-2021

Leslie

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Gevelbekleding spuitkurk

Zeer goed werk geleverd onze gevel heeft er nog nooit zo mooi uitgezien dit is de eerste keer dat ik van spuitkurk heb gehoord en na het luisteren naar de vertegenwoordiger die ons vertelde over de vele voordelen van spuitkurk hadden we geen andere keus dan onze gevel te bekleden met spuitkurk.
Heel aangename werkmannen en zeer proper gewerkt.
Bedankt!

Uitgevoerd op 25-11-2021

Ian

Dakwerken

Dakleien

De firma Renovatie meesters heeft juist nieuwe dakleien geplaatst. De werken werden professioneel uitgevoerd en het personeel is zeer vriendelijk en geven een goede uitleg. Na de werken alles netjes achter gelaten. Ik zal jullie zeker aanraden bij mijn vriendenkring en daarbuiten. TOP

Uitgevoerd op 10-12-2021

Harry

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Gevelrenovatie

Wij hebben Renovatie meesters gevonden via homeproved en de reviews komen overeen met de service die ze voorzien. Onze gevel renoveren was geen moeilijkheid voor dit bedrijf. De offerte was heel duidelijk en goedkoop de werken zijn snel en perfect uitgevoerd vooral de afwerking met spuitkurk zag er prachtig uit ik kon het me niet beter voorstellen! Zeker 1 van de beste en een aanrader, bedankt!

Uitgevoerd op 13-12-2021

Catherine

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Dakwerken

Voor ons groot dak was isolatie en nieuwe dakbedekking geen probleem voor deze sympathieke firma. De gemaakte afspraken bleven behouden voor een correcte gedetailleerde prijs. Wij zijn tevreden over het resultaat en de voortdurende opvolging tijdens de werken.

Uitgevoerd op 17-09-2021

Saskia

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

gevelwerken

Firma Renovatie meesters heeft bij ons de gevel geïsoleerd en bekleed. Van offerte tot afwerking werden we zeer goed begeleid. Wij zijn uiterst tevreden met de hoge afwerkingskwaliteit, De communicatie met de firma verliep zeer vlot. Wij zijn tevreden klanten en raden iedereen aan om samen te werken met renovatie meesters.

Uitgevoerd op 30-11-2021

Yannick

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Plat dak renovatie

Top bedrijf heel aangenaam personeel, De offerte was duidelijk en goedkoop.
Mijn plat dak heeft er nog nooit zo goed uit gezien. Ik heb alleen maar goeie gedachtes over dit bedrijf zeker aan te raden aan mijn gevel zijn ze ook begonnen en voel me al meteen in goede handen bedankt!

Uitgevoerd op 20-08-2021

Kane

Gevelwerken
Aanbevolen door klant

Gevel laten doen

Ik ben zeer tevreden van de gevelwerken die firma renovatie meesters heeft uitgevoerd aan onze gevel. Het was een team van deskundige medewerkers die hier prachtig werk afgeleverd hebben. deze mensen hebben telkens alles proper achter gelaten, echt top! Deze firma levert zeer mooi werk en zijn van hun woord. Ik raad firma Renovatie meesters aan iedereen aan.

Uitgevoerd op 30-09-2021

Vraag een offerte aan bij Renovatie Meesters

Benieuwd naar de kosten van jouw project? Kom in contact met Renovatie Meesters door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten