Reviews (2)

Ashley

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Wij zijn zeer tevreden over het uitgevoerde werk. Offerte ging heel vlot, de zaakvoerder kwam ook meerdere keren persoonlijk langs om zaken te checken. Correct en snel.
Werken zijn vroeger kunnen starten als voorzien en zijn vlot en goed uitgevoerd. Het team dakwerkers was zeer zeer vriendelijk, vlot en hebben net werk geleverd en lieten de werf altijd proper achter.
Wij zijn zeer tevreden en raden Prodak zeker aan.

Uitgevoerd op 21-08-2023

Robin

Dakwerken
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Op een paar probleempjes met de planning na waren we zeer tevreden van Prodak. Er is meermaals iemand op voorhand langs gekomen om de situatie lokaal te bekijken. Het dak was zeer snel afgebroken en terug opgebouwd. Natuurlijk waren er kleine beschadigingen in huis, maar dit moet je kunnen verwachten tijdens zulke ingrijpende werken (vervangen volledig dak en dakstructuur). Op enkele punten en komma's na die nog recht worden gezet, is de kwaliteit van het werk zeer goed. Ook van de dienstverlening zijn we tevreden: Na het melden van een klein lek stond men hier nog dezelfde avond om het probleem op te lossen. Er was steeds een voorman bij die goed in het Nederlands kan communiceren, en de verantwoordelijke Francois is ook bijna altijd onmiddellijk telefonisch te bereiken.

Uitgevoerd op 14-06-2021

Prodak
Premium Partner
Offerte aanvragen

Contact

Achterstenhoek 46
2275, LILLE

Meer over

Locaties

  • Lille

    Achterstenhoek 46
    2275 Lille

Deel dit bedrijf