Loading...

Over Kolu NV

Met Kolu leveren we een aangenaam binnenklimaat aan particulieren en kleine bedrijven door airco-systemen en lucht-lucht warmtepompen aan te bieden. Kolu kent zijn oorsprong in de technische expertise van ing. Wesley Polling, die reeds 10 jaar actief is in de verkoop en uitvoering van residentiële tot internationale klimatisatieprojecten. We plaatsen meer dan 40 installaties per week vanuit onze filialen in Heusden-Zolder, Kontich en Meulebeke. We zijn actief in de particuliere sector, maar ook in office en retail. Enkele referenties: Longchamp Knokke, Terre Bleue Knokke, Balenciaga Brussel, CKS Hasselt. In totaal plaatsten we al meer dan 1500 installaties. Ons team van ingenieurs vindt voor uw project of woning steeds de gepaste oplossing. We werken met de meest vooraanstaande merken zoals LG, Daikin, Fujitsu en Mitsubishi.

Door de klimaatsveranderingen zal de vraag naar een airco steeds groter worden, niet enkel in plaatsing maar ook onderhoud & herstelling. Bovendien zal de vervanging van een oude airco naast een grote energiebesparing ook het comfort verhogen. Daarnaast zijn de nieuwe generaties koudemiddelen 70% minder schadelijk voor het milieu.

Kenmerken

8.000+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 2017
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 30% aan consumenten

Reviews (2)

Schrijf een review

Xavier

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Doet wat moet

Alles is gebeurt zoals afgesproken, juiste datum, juiste materialen aanwezig, en alles proper afgewerkt. Niet meer en niet minder, gewoon zoals het hoort!

Uitgevoerd op 14-06-2021

Ivan

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Goede afspraken

Goed advies de levering en plaatsing moet nog gebeuren. Er heeft ook maar1firma mij gecontacteerd.

Uitgevoerd op 01-04-2021

Vraag offerte aan bij Kolu NV