Reviews (67)

Christian

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Perfecte installatie

Zeer goede ervaring met Opteco: perfect installatie van zonnepanelen & batterij.
Iets meer opvolging/uitleg over het terugverdien model met de batterij (onevenwichtsmarkt) zou welgekomen zijn.

Uitgevoerd op 22-04-2024

Eric

Thuisbatterij
Geverifieerde klant

Plaatsing van sonnen thuisbatterij

Heb eerst gezocht naar een batterij,
Naar me wat meer te verdiepen er op
kwam ik uit bij de betere thuisbatterijen
En kwam bij sonnen batterrijen heb om een adviseur afspraak gemaakt,is thuis gekomen,en me meer geinformeerd ,en was zeer tevrede over zijn uitleg ,heb er even over nagedacht,en heb de knoop doorgehakt, bij de plaatsing heel tevrede en achteraf bij werking ook heel tevrede ,geen opmerkingen erover
Ik ben er heel tevrede mee dat is wat mij telt

Uitgevoerd op 18-04-2024

Jurgen

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Betrouwbare fima

Ronduit betrouwbaar bedrijf die deskundige eerlijke uitleg geeft hoe de installatie werkt en wat je nodig hebt en alles tot de puntjes verzorgd

Uitgevoerd op 18-04-2024

Peter

Thuisbatterij
Geverifieerde klant

Plaatsing batterij en laadpaal.

Het was een ongelooflijke ervaring, zo correct en goed. Ook van een naservice top.

Uitgevoerd op 17-04-2024

Samuel

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Zonnepanelen, thuisbatterij en airco’s

Fantastische teams plaatsten het bestelde materiaal in een mum van tijd. Fijne afwerking, proper gewerkt en nadien voldoende uitleg gekregen. Echt een aanrader

Uitgevoerd op 17-04-2024

Peter

Thuisbatterij
Geverifieerde klant

Opteco Thuisbatterij

Alles prima verlopen alleen het moment dat alles is aangesloten en werkt ,lijkt het mij een goed idee om eens bij de klant langs te gaan om alles eens goed uit te leggen. Hoe het werkt ,hoe de rekeningen tot stand komen enz..Als leek en zeker geen benul van techniek hebbende zou dit wel fijn zijn want tenslotte is het prijskaartje toch behoorlijk.
Groeten Peter Thijssen

Uitgevoerd op 17-04-2024

Christine

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Opteco

Goede service , goede opvolging en uitleg

Uitgevoerd op 17-04-2024

Jean-claude

Thuisbatterij
Geverifieerde klant

La confiance on en parle ?

D'abord un excellent commercial, qui n'a jamais cherché à me forcer la main, ce qui inspire confiance et il avait un très bonne maitrise de son sujet et les arguments pour vendre et une disponibilité qui est très rare chez les commerciaux, une écoute avant le placement, durant le placement et après le placement des panneaux.
D'habitude un commercial vous le voyez jusqu'au contrat signé, après c'est fini !
Après, pour la livraison, le placement et la mise en route, rien à dire des ouvriers qualifiés qui ont fait le job, proprement et efficacement.
seul bémol, un petit manque d'explication technique sur le fonctionnement des panneaux et sur l'application sur smartphone, mais bon je parle le néerlandais, mais suis francophone, et lui il ne parlait que le flamand, donc pas évident 😊

Uitgevoerd op 17-04-2024

Opteco

Top pro
252 keer gekozen

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Locaties

  • Opteco

    Senator A Jeurissenlaan 1020
    3520 Zonhoven
  • Zonhoven

    Senator A. Jeurissenlaan 1020
    3520 Zonhoven

Deel dit bedrijf