Reviews (7)

John

Cv-ketel installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Erger vind je niet. Niet doen!

Uitsluitend ellende. Oude CVketel laten vallen. Schade aan trap. Belofte: lossen dit op. Nooit gebeurd. Te groot gat gezaagd in rooster op schoorsteen. Binnen een maand alles kapot door nestelende kraaien. Nooit opgelost. CV ketel voortdurend storing. Ze komen nooit! Strategie lees je in elke review: meer info nodig. Vooral foto's. Plakboeken vol. Dan ligt t aan een ander: de ketel/Vaillant. Zou garantie zijn: geen kosten. Vaillant komt. Oordeel: er deugt helemaal niets aan de installatie. Gastoevoer niet. Lucht in/afvoer niet. Overdruk (water!) druppelt in electrisch (!) kastje van niet werkende thermostast. Tot mijn stomme verbazing wil Nomatec me nu laten betalen voor herstel van hun blunders. Je geloift t niet. Mij was verzekerd dat Vaillant ingeroepen door Nomatec mij niets zou kosten. Inmiddels krijg ik factuur na factuur. Morgen weer bellen naar die mevrouw die alles snapt, maar je weet: ook deze belofte komen ze nooit na.

Uitgevoerd op 01-03-2022

yannick

condensatieketel plaatsen

niet te vertrouwen

Deze firma kan zijn woord niet houden.
Initieel begin september een voorshcot betaald, met een beloofde afspraak in Oktober. twee dagen op voorhand nog niets gehoord, dus zelf gebeld, waar gemeld werd dat de plaatsing niet door kon gaan wegens geen ketel. Maanden geen telefoon, dan na meerdere telfoons, belofte van plaatsing in januari met de vraag een tweede voorschot te betalen. Dit meteen gedaan.
Afspraak weer uitgesteld.
Dan weer drie dagen op voorhand ZELF moeten bellen, om te horen dat er geen ketel was???!!!
dan kon er donderdag wel een andere geplaatst worden.
maar een uur later bleek dit toch niet te kunnen en zou het voor begin maart zijn!
HOPELOOS!!
Nu gevraagd van asap alle voorschotten terug te betalen, geen greintje vertrouwen in deze onprofessionele firma!

Uitgevoerd op 19-01-2023

FABIENNE

CV-ketel reparatie

NIET KOMEN OPDAGEN

HADDEN EEN AFSPRAAK OM EEN HERSTELLING TE DOEN IN GARANTIE. NIEMAND NIET GEZIEN OF GEHOORD!! RESPECTLOOS EN NIETS MEER GEHOORD OF GEZIEN OOK NIET MEER?!

VOOR NIEUWE INSTALLATIE GAS-KETEL, TOP TEAM!

Uitgevoerd op 16-12-2022

J

Cv-ketel onderhoud

NOOIT MEER!

NOOIT MEER! Ik heb mijn hoogrendementsketel van Vaillant door hen laten reinigen. Daarna werkte hij niet meer. De hoofdtechnieker zei aan de telefoon dat dit normaal was en dat dat vaak gebeurt na onderhoud. Ze kwamen niet terug kijken. Ik mocht een filmpje doorsturen via Messenger over het geluid dat de ketel maakte en dan zouden ze de factuur sturen met de herstelkosten. Op dat bericht kreeg ik 5 dagen later om 23u antwoord. (geen factuur maar ze vroegen verdere info, info die ik hen op mail al 5 dagen eerder had toegestuurd) Ondertussen had ik contact opgenomen met een erkent Vaillant technieker en hij betwijfelde het hele verhaal van NoMatec, maar er zijn geen bewijzen. Deze technieker heeft de ketel herstelt. Het hele grapje koste me bij NoMatec 76€ plus daarbij de kosten om hem te herstellen, 599,09€. GA HIER NIET!

Uitgevoerd op 16-09-2022

Baan

Warmtepomp installeren of vervangen

Zeer negatieve ervaring

Na plaatsing zonnepanelen regelmatig uitval differentieel schakelaar, was nooit hun schuld tot keurder heeft vastgesteld dat er een verliesstroom zit op de geleverde omvormer. We wachten nu al 2 jaar op een oplossing. Geplaatste warmtepomp werkt maar binnen units hangen scheef en de aanwezige gyproc plafonds zijn beschadigd. Allemaal met de belofte dat dit zou rechtgezet worden. Nemen geen enkel initiatief om contact te nemen en negeren alle boodschappen. Zelfs een aangetekend schrijven wordt weggelachen dat het hun verantwoordelijkheid niet is maar van een bedrijf van een andere vennoot die ondertussen ontslagen is. Dit is een bedrijf die helaas het prototype is van de "cowboy" HVAC installateur en die de naam van vele, die het wel correct willen doen, onderuit haalt. U bent gewaarschuwd !

Uitgevoerd op 11-08-2022

Kirenia

CV-ketel mazout

Heel slecht, walgelijk!

ik had een afspraak al meer dan 1 maand geleden gemaakt. Was rond 2 uur aan wachten op de installateur….dan bel ik de assistent, zegt dat de installateur niet meer kan komen omdat hij niet meer voor hen werkt!!!!! Geen andere oplossing gewoon niet eens sorry zeggen…nemen ze hun werk niet serieus wn de tijd van de cliënten ook niet!

Uitgevoerd op 04-10-2022

patrik

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

alles volgens afspraak

hebben het werk goed en netjes afgewerkt . geen klachten .

Uitgevoerd op 15-09-2022

NoMatec services
Offerte aanvragen

Contact

Boomsesteenweg 71C
2630, Aartselaar

Locaties

 • HOBOKEN

  Antwerpsesteenweg 64
  2660 HOBOKEN
 • Nomatec -services Antwerpen

  Antwerpsesteenweg 64
  2660 Antwerpen
 • Nomatec Services Antwerpen

  Boomsesteenweg 71C
  2630 Aartselaar
 • Nomatec Services West & Oost Vlaanderen

  Eikenlaan 88E
  8790 Waregem
NoMatec services

Deel dit bedrijf