Reviews (12)

Schrijf een review

Kristof

Zonnepanelen installeren

Mooie beloftes ...

Vertegenwoordiger was snel en correct. 6 Maanden later volgde dan de installatie en begonnen ook de problemen. Omvormer flikkert als een kerstboom, batterij laadt niet op (zonnige middag zonder verbruik) en de power meter toont een verwacht rendement van 0,03KW. Telefonisch onbereikbaar, mails worden niet beantwoord en uitleg tijdens installatie was nogal summier (foto van panelen op dak en 3 papiertjes met een schema). Met 3200W aan panelen en geen verbruik, verwacht ik toch tenminste op een zonnige middag een verschil te zien, maar de stroommeter lijkt wel sneller te draaien dan ervoor. Zolang het niet naar behoren werkt, raadt ik ten zeerste af met deze firma in zee te gaan!
Mvg, Kristof

Uitgevoerd op 24-08-2022

glenn

Zonnepanelen installeren

grote prutsers

TE weinig zonnepanelen niet juist aangesloten ,ons doen betalen voor iets dat ze niet instaleren en nu moeten betalen
Na de instalatie geen mr meer kunnen bereiken
De app werkt niet , batterij werkt niet

Uitgevoerd op 16-08-2022

Ruud

Zonnepanelen installeren

Enorme prutsers, kabel dwars door d

de kamer en enorm veel rotzooi incl gereedschap achtergelaten. Eén doel, zo gauw mogelijk naar huis, veel moeite om alles afgemaakt te krijgen incl monitoringsystem. Adviseur kreeg zijn organisatie niet aan het werk om problemen op te lossen. Directie reageert niet.

Uitgevoerd op 17-03-2022

jan

Zonnepanelen installeren

app na 14 dgn nog niet goed

veel bellen geen bereik en nog niet de app actief

Uitgevoerd op 08-12-2021

Chrid

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Alles zoals beloofd verlopen

Mooi werk geleverd en zoals beloofd voor einde van het jaar afgewerkt.

Uitgevoerd op 24-12-2021

Cindy

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Prima info, duidelijke communicatie

Alle afspraken werden nagekomen. Duidelijke en correcte communicatie. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering en plaatsing. Opkuis na installatie was wel niet het favoriete taakje :-)

Uitgevoerd op 03-05-2021

Julien

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Très satisfait

Je n'ai malheureusement pas pu réaliser les travaux voulus avec MR Solar étant donné que l'installation des PV nécessite une sous-toiture (que je n'ai pas encore).

Je compte vous recontacter en août étant donné que
1. j'aurai une sous-toiture dès septembre
2. que je suis convaincu de la fiabilité de vos services (grâce à votre collègue Thomas Singelé).

Dans le cas où je souhaite donner un avis positif de votre entreprise sur Solvari - en plus de l'avoir déjà fait dans mon entourage, m'accorderiez-vous une post réduction aux travaux ?
Quelques pourcents seront les bienvenus compte tenu de l'installation que je souhaite acquérir (Batterie 10k + au moins 10kwh PV).

Bien cordialement

Uitgevoerd op 22-09-2021

Paul

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

top firma , goed contact

eerlijke firma , goede afspraken, netjes afgewerkt geen stof en vuiligheid en een goede na service

Uitgevoerd op 13-04-2021

MR Group
Offerte aanvragen

Contact

Pluim 7
8550, Zwevegem

Locaties

  • Zwevegem

    Pluim 7
    8550 Zwevegem
  • MR Group Wallonie

    Rue du Polissou 38
    5590 Achêne (Ciney)

Deel dit bedrijf