Reviews (10)

Schrijf een review

Ruud

Zonnepanelen installeren

Enorme prutsers, kabel dwars door d

de kamer en enorm veel rotzooi incl gereedschap achtergelaten. Eén doel, zo gauw mogelijk naar huis, veel moeite om alles afgemaakt te krijgen incl monitoringsystem. Adviseur kreeg zijn organisatie niet aan het werk om problemen op te lossen. Directie reageert niet.

Uitgevoerd op 17-03-2022

jan

Zonnepanelen installeren

app na 14 dgn nog niet goed

veel bellen geen bereik en nog niet de app actief

Uitgevoerd op 08-12-2021

Chrid

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Alles zoals beloofd verlopen

Mooi werk geleverd en zoals beloofd voor einde van het jaar afgewerkt.

Uitgevoerd op 24-12-2021

Cindy

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Prima info, duidelijke communicatie

Alle afspraken werden nagekomen. Duidelijke en correcte communicatie. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering en plaatsing. Opkuis na installatie was wel niet het favoriete taakje :-)

Uitgevoerd op 03-05-2021

Julien

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Très satisfait

Je n'ai malheureusement pas pu réaliser les travaux voulus avec MR Solar étant donné que l'installation des PV nécessite une sous-toiture (que je n'ai pas encore).

Je compte vous recontacter en août étant donné que
1. j'aurai une sous-toiture dès septembre
2. que je suis convaincu de la fiabilité de vos services (grâce à votre collègue Thomas Singelé).

Dans le cas où je souhaite donner un avis positif de votre entreprise sur Solvari - en plus de l'avoir déjà fait dans mon entourage, m'accorderiez-vous une post réduction aux travaux ?
Quelques pourcents seront les bienvenus compte tenu de l'installation que je souhaite acquérir (Batterie 10k + au moins 10kwh PV).

Bien cordialement

Uitgevoerd op 22-09-2021

Paul

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

top firma , goed contact

eerlijke firma , goede afspraken, netjes afgewerkt geen stof en vuiligheid en een goede na service

Uitgevoerd op 13-04-2021

Yanick

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Entièrement Satisfait

Nous avons fait placer nos panneaux solaire par MR Group, très bonne explication du commercial Gleen Depauw. Installateur Société Fougineer très sérieuse, travail propre , organisé, présent à l'heure . Finitions impeccable.
Dommage que les goulottes extérieur ne peuvent pas être installé de couleur noir . Mais ce n'est qu'un détails.

Uitgevoerd op 31-05-2021

luc

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

goede installatie,weinig uitleg!

Installatie goed en netjes uitgevoerd . Niet alle afspraken werden niet nagekomen! Ondanks het goed geleverd werk waren er in het begin nogal wat haperingen en vraagtekens voor " waar zouden de panelen nu het best geplaatst worden?" maar eens ze daar uit geraakten verliep het werk goed alsook de afspraken.

Bij het bellen naar de firma werd alles professioneel beantwoord zoals het hoort.

Uitgevoerd op 16-11-2021

MR Group
Offerte aanvragen

Locaties

  • Zwevegem

    Pluim 7
    8550 Zwevegem
  • MR Group Wallonie

    Rue du Polissou 38
    5590 Achêne (Ciney)

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij MR Group

Benieuwd naar de kosten van jouw project? Kom in contact met MR Group door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten