Loading...

Over MDSolar

Mdsolar is een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring als installateur en zorgt voor een degelijke, stipte en betrouwbare installatie.

Afspraak op locatie

Bij het eerste contact op locatie gaan wij na wat uw wensen en verwachtingen zijn. Er wordt gekeken naar uw jaarlijks elektriciteitsverbruik en de nuttige dakoppervlakte zodat we de grootte van u installatie kunnen bepalen rekening houdend met uw budget. Het dakoppervlak wordt gemeten, de dakconstructie wordt bekeken en er wordt gezocht naar een ideale plaatsing van de omvormer.
Mocht er twijfel bestaan omtrent de sterkte van het dak, dan zal er steeds een stabiliteitsstudie worden uitgevoerd om na te gaan of uw dak de nodige draagkracht heeft. Bij industriële installaties zal er vrijwel altijd een stabiliteitstudie worden uitgevoerd.

Uitwerking van Uw project

In een tweede stap werken wij een voorstel op maat uit rekening houdend met de haalbaarheid van Uw project en de garantie op een maximaal rendement.

De installatie

Mdsolar garandeert dat hun installaties worden gerealiseerd op de afgesproken uitvoeringsdatum en binnen de vooropgestelde termijn en dat ze excellent worden uitgevoerd volgens de geldende normen en de regels van het vak.
Mdsolar is een geregistreerd, worden door Zintec bijgeschoold, Mdsolar heeft de nodige kennis van elektriciteit en van dakwerken en ze staan garant voor een vlekkeloze uitvoering.

Kenmerken

3.100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Schrijf een review
Nog geen reviews geschreven