Maas dakprojecten
1 9.3 10 1
9,3

"Nauwkeurig en tevreden"

1 review  |  Beoordeel dit bedrijf »

Prijs/kwaliteit
10.0
Service
9.0
Afspraken
9.0

Maas dakprojecten

Rijksweg 229/2
3630 Maasmechelen

Maas Dakprojecten is een gekwalificeerde en verzekerde partner voor al uw dakwerken en dakprojecten. Wij zijn werkzaam in heel Benelux. Wij bieden de beste kwaliteit aan voor elk financieel budget. Wij staan 100% achter ons werk en garanderen een tevreden resultaat.

De keuze voor al uw dakwerken! Zowel voor industrieel en particulier.

Bij ons komt de klant op de eerste plaats! Onze ervaren vakmensen zijn vastbesloten om u naar uw zin te maken en om u helemaal tevreden te houden met onze projecten. Het is ons doel om u als klant voor het leven te behouden.

Als ons werk wordt gedaan door onze experts die nauwkeurig gescreend worden voor ze verwelkomd worden in ons team. Onze vakmensen doorgaan een extensieve training om professioneel, energiek om te gaan met de klanten.

Onze klanten zijn altijd tevreden met de resultaten en de positieve instelling die onze werknemers uitstralen. Onze vakmensen rusten niet tot ze hun taak tot een goede einde hebben gebracht!.

Team Maas Dakprojecten

1 review

Uitgevoerd op 06-11-18 door:

Maas dakprojecten

9.3 10
9,3

Renovatie van mijn plat dak woning

Nauwkeurig en tevreden

Aanbeveling:
Kwalitatief werk opgeleverd zeer tevreden

1 werkzaamheid

Dakwerken
Dakwerken
Dakwerken

Dakwerker nodig?

Het dak is één van de belangrijkste onderdelen van een woning. Het is dan ook van belang dat uw dak in een goede staat is! U kunt voor verschillende werkzaamheden aan uw dak bij een dakwerker terecht. Een dakwerker kan het onderhoud aan uw dak verzorgen, reparatiewerkzaamheden uitvoeren en natuurlijk uw dak bedekken met bijvoorbeeld leien of pvc dakbedekking.

Omdat dakwerkers vrij zijn eigen prijzen te bepalen, kunnen de kosten nogal uiteenlopen. Het is slim om meerdere offertes met elkaar te vergelijken en zo de beste keus te maken.

Wilt u weten wat uw klus aan het dak kost? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten dakwerkers.

Ons team