Reviews (7)

Ingrid

Dakisolatie
Geverifieerde klant

Zolderisolatie

Heel tevreden over de isolatiewerken dat Kevin en zijn team hebben uitgevoerd.Super vriendelijk en professioneel. Overeengekomen levertermijn gerespecteerd, die heel belangrijk was voor de aanvraag van de EPC premie.
Nu terug wat sparen om later binnen verfwerk te laten uitvoeren.
Ingrid

Uitgevoerd op 11-04-2024

Alida

Dakisolatie
Geverifieerde klant

Isoleren zoldervloer

Heel tevreden over KVC operations. Heel harde werkers, puik werk geleverd binnen de afgesproken tijd.
Heel tevreden over het resultaat en de faire prijs. Een aanrader

Uitgevoerd op 22-02-2024

Steve

laminaat steenvinyl vloer
Aanbevolen door klant

ZEER tevreden

Onze volledige beneden verdieping is door KVC OPERATIONS in steenvinyl laminaat gelegd. we kregen de nodige plus en min punten te horen alvorens we beslist hebben over de vloerkeuze.
We kozen daarom voor de steenvinyl op aanraden van Kevin. Deze is sterker dan de doorsnee laminaat en ik moet toegeven dat het echt wel zo is.
De offerte die gemaakt is komt exact overeen met de factuur.
Geen verassingen of weggemoffelde kosten die er achteraf nog bijkomen.
zeer stipt , betrouwbaar en professioneel.
Wij raden KVC OPERATIONS sterk aan.

Uitgevoerd op 03-10-2023

Jana

Dakisolatie

Zeer tevreden

Onze zolder moest geïsoleerd worden om onze epc score beter te maken. Kvc operations gaf het advies om de zoldervloer te isoleren. Aangezien dit voor ons goedkoper uitkwam. Zeer fijn dat de zelfstandige meedenkt om het goedkoper te kunnen in plaats van de volle pot te rekenen en gewoon uit te voeren. De zolder is dus netjes geïsoleerd en we hebben een deel in osb platen laten leggen door Kevin. Zodat we nog een mooi stukje stockage hebben. Wij wouden dit niet over de gehele zolder omdat we er amper in kunnen staan... dus enkel vooraan was in orde. Kevin vond dit niet erg om te doen, zeer aangename en vriendelijke man. Alles proper opgeruimd en afval is meegenomen door hem.. dus zelf buiten wat stof opkuisen .. geen opruim werk. Zeer leuk. Positieve ervaring. Nu nog wat sparen en in de toekomst beroep doen op de schilderwerken die kvc operations uitvoert.
Heel erg bedankt
Groetjes Jana

Uitgevoerd op 19-09-2023

steven

Schilders
Aanbevolen door klant

heel mooi werk levert

Deze zelfstadige heeft mooi schilderwerk geleverd, kwam goed op tijd en was zeker niet de duurste. Onze gevel kan er weer tegen!!

Uitgevoerd op 04-09-2023

Isabel

Gyprocwerken
Aanbevolen door klant

Top aannemer, perfect!

Kevin van Kvc Operations heeft onze gyproc wanden geplaatst en ze volledig afgewerkt. Het uitplakken en schilderen in de kleuren die we samen met deze aannemer gekozen hebben. Hij geeft echt wel goed kleuren advies. Op een goede aannemer moet men soms even wachten. Hij heeft veel werk, wat voor ons een teken is dat hij bekwaam is. En dat heeft hij ook bewezen!
Mooie afwerking. Goede prijs kwaliteit verhouding en vooral gigantisch vriendelijk en professioneel
Ruimt ook alle afval op en neemt deze ook mee. Heeft de ruimte borstelschoon achtergelaten. Super leuk, want ik dacht dat alles vol vuil ging hangen. ( onze vorige aannemer was anders hoor)
Wij gaan binnenkort ook beroep doen om onze beneden verdieping te behandelen tegen opstijgend vocht. De zolder mag Kvc Operations volgend jaar voor ons aanpakken.
Ik kan alleen maar zeggen: deze aannemer is zeer bekwaam, zeer professioneel en correct.
WAREN ER MAAR MEER ALS KVC OPERATIONS

Uitgevoerd op 16-08-2023

Chris

Gyprocwerken

Onbetrouwbaar

Zeer teleurgesteld in KVC operations. Waarbij het initiële verkoopspraatje zeer vlot en aangenaam verliep. Alles was mogelijk, niets was een probleem. De offerte was er dan ook snel want “hoe sneller je tekent hoe sneller ik u kan opnemen in de planning”
Verder alleen maar loze beloftes qua planning en geen antwoorden op sms'en en komt gemaakte afspraken niet na. Neemt zelf geen initiatief om oplossingen aan te bieden.

Het mag duidelijk zijn dat deze man niet geloofwaardig en te vertrouwen is. Is ook absoluut geen reclame voor uw platform! Dit soort van “zelfstandigen” maken alles kapot voor de enkelingen die wel ter goeder trouw handelen. Deze zijn uiteraard de eerste om te klagen als het minder gaat.

Uitgevoerd op 15-07-2023