Verschueren Isolatiewerken
5 8.6 10 5
8,6

"Zeer goede prijs-kwaliteit"

5 reviews  |  Beoordeel dit bedrijf »

Prijs/kwaliteit
8.6
Service
8.6

Verschueren Isolatiewerken

Industriepark De Bruwaan 5
9700 Oudenaarde

Isolatiewerken Verschueren voert al uw isolatiewerken uit. (spouwmuurisolatie, dakisolatie hellend dak en dakisolatie plat dak, zoldervloerisolatie, gevelisolatie en complete zolderisolatie).

Isolatiewerken Verschueren is onderdeel van de KLIMA+-groep.

Gratis controle via warmtebeeldcamera door extern studiebureau

5 reviews

Uitgevoerd op 18-07-2016 door:

Verschueren Isolatiewerken

8 10
8

Spouwmuurisolatie

Stipt proper vriendelijk

Aanbeveling:
Zullen na 1 jaar kunnen zeggen of wij een goed advies kregen !!!!!!
Vraag direct een gratis offerte aan

Uitgevoerd op 05-07-2016 door:

Verschueren Isolatiewerken

9 10
9

Spouwmuurisolatie

Alles volgens afspraak!

Aanbeveling:
Professioneel advies een aanpak van de werken. Na onderling overleg eerder gestart met de uitvoer van de werken en binnen de opgegeven tijdspanne opgeleverd.
Goede controle na uitvoer door het nemen (en ter beschikking stellen) van thermo-foto's.

Uitgevoerd op 03-07-2016 door:

Verschueren Isolatiewerken

9 10
9

Spouwmuurisolatie

Zeer goede prijs-kwaliteit

Aanbeveling:
- professioneel advies, werk
- alle afspraken nagekomen
- nodige papieren ontvangen voor premie aanvraag
- werken correct uitgevoerd - gecontroleerd d.m.v. gratis scan

Uitgevoerd op 01-07-2016 door:

Verschueren Isolatiewerken

9 10
9

Spouwmuurisolatie

Onzichtbaar geisoleerd!

Aanbeveling:
Goede prospectie.
Duidelijke uitleg.
Correcte plaatsing en na hervoegen, bijna onzichtbare boorgaten.

De dag nadien merkten we al het verschil, zowel qua warmte als minder geluid van de straat.

Uitgevoerd op 01-07-2016 door:

Verschueren Isolatiewerken

8 10
8

Spouwmuurisolatie

zeer tevreden, aanrader

Aanbeveling:
De werken zijn uitgevoerd zoals beloofd, de werknemers waren vriendelijk en hebben alles netjes opgekuist na de werken; de resultaten in huis vallen ook volledig binnen de voorspelde waarden, het is een behaaglijk gevoel in huis met ook heel wat meer constante temperatuur!

8 projecten

Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project

4 werkzaamheden

Spouwmuurisolatie
Spouwmuurisolatie
Spouwmuurisolatie

Bespaar 500€ per jaar

Heeft u nog geen geïsoleerde spouwmuren? Dan valt er veel winst te behalen! Zonder spouwmuurisolatie verliest u ongemerkt zo’n 35% van de warmte uit uw woning. Het mooie aan spouwisolatie is dat u één keer investeert en daarna profiteert van een blijvende besparing.

Spouwmuurisolatie in de zomer

Velen associëren spouwmuurisolatie met binnenhouden van warmte. Dat klopt, maar ook in de zomer is er zeker een groot voordeel. Spouwmuurisolatie helpt de warmte buiten te houden, waardoor het binnenshuis aangenaam van temperatuur blijft.

Voordelen spouwmuurisolatie

• Jaarlijks tot 500€ besparen op de energiefactuur
• Binnenwarmte blijft behouden, buitenwarmte afgeweerd.
• Geen onderhoudskosten
• Korte terugverdientijd
• Binnen één dag gedaan, zonder rommel in huis

Premie spouwmuurisolatie in 2018

Als u in 2018 de spouwmuur laat isoleren door een aannemer, heeft u recht op 5 euro premie per geïsoleerde m2. Informeer bij de aannemer naar het materiaalsoort en de isolatiewaarde waaraan voldaan moet worden om de premie effectief te bekomen.

Gratis & vrijblijvende offertes

Bent u benieuwd wat spouwmuurisolatie u kost en oplevert? Door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen, komt u in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten isolatiespecialisten. Zij helpen u graag!

Dakisolatie
Dakisolatie
Dakisolatie

Bespaar 650€ per jaar

Onze vaste lasten bestaan voor een groot deel uit energiekosten. Wist u dat u uw energiefactuur met ongeveer 30% kunt verlagen door uw dak te laten isoleren? U bespaart niet alleen geld dankzij dakisolatie. Uw wooncomfort verbetert en de waarde van uw woning wordt verhoogd.

Dakisolatie in de zomer

Woningen met een hellend dat hebben vaak een zolderkamer waar een gezinslid slaapt. Die kamer warmt voortdurend op in de zomer, waardoor de temperatuur erg hoog wordt en benauwd aanvoelt. Met dakisolatie vermindert u die verhitting aanzienlijk, waardoor het wooncomfort in de zomer toeneemt.

Voordelen dakisolatie

• Altijd een betere temperatuur in huis, zowel ‘s winters als ‘s zomers
• Energiefactuur tot 30% lager
• U verdient de investering snel terug

Premie voor dakisolatie in 2018

In 2018 is er premie beschikbaar voor dakisolatie. U ontvangt 6€ per m² (met een Rd-waarde van ten minste 4,5) als de isolatie door een aannemer wordt uitgevoerd. Let op: vanaf 2019 daalt deze premie voor dakisolatie naar 4€ per vierkante meter. 

Verschillende daktypes isoleren

Bij een hellend dak is het aan te raden om het dak te isoleren langs de binnenkant. Dan hoeven de dakpannen niet verwijderd te worden, wat de klus een stuk minder ingrijpend maakt. Als u een plat dak heeft kunt u de isolatie beter aan de buitenkant laten aanbrengen. Langs de binnenkant is er namelijk kans op houtrot.

Bent u benieuwd naar wat dakisolatie u zal kosten en opleveren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek het!

Cv-ketels
Cv-ketels
Cv-ketels

Voorkom een koud huis

Er zijn verschillende redenen om een cv-ketel te vervangen. Zo kan het zijn dat uw oude cv-ketel gewoon aan vervanging toe is, maar het kan ook zijn dat u wilt besparen op uw energiefactuur. Wat de reden ook is, wij raden u altijd aan om goed uit te zoeken welke cv-ketel u wilt laten plaatsen en door welke installateur u dit wil laten doen.

Cv-ketel vervangen

Het is verstandig om uw cv-­ketel op tijd te vervangen. Vooral in de wintermaanden gaan veel oudere cv­-ketels kapot, omdat ze harder moeten werken dan in de zomermaanden. Kom dus op tijd in actie om te voorkomen dat u onder een koude douche komt te staan!

Cv-ketel kopen en installeren

Wanneer u een nieuwe cv-ketel wilt of uw huidige cv-ketel wilt laten onderhouden, kunt u dit het beste laten doen door een specialist. Slecht onderhouden of verkeerd geplaatste cv-ketels kunnen namelijk zorgen voor slachtoffers van koolmonoxidevergiftiging. Het is slim offertes en specialisten te vergelijken, zodat u kunt kiezen voor een vakbekwame cv-­installateur. Houd bij het vergelijken van offertes rekening met verschillende kosten, zoals aanschaf­ en installatiekosten. Bekijk ook goed of u een onderhoudscontract af wilt sluiten.

Ontvang gratis offertes

Wilt u in contact komen met cv-­installateurs in uw regio? Vraag dan gratis offertes aan! Wij brengen u in contact met maximaal 5 vakmannen die u graag verder helpen met uw cv-ketel.

Dakraam
Dakraam
Dakraam

Meer daglicht & minder energieverbruik

Zou u meer licht willen op zolder, maar is een dakkapel geen mogelijkheid of wilt u dat gewoon liever niet? Een dakraam is dan een mooi alternatief.

Voordelen dakramen

• Meer daglicht
• Met een goed isolerend dakraam bespaart u op de energiefactuur
• Waarde van uw woning stijgt
• Verhoogd wooncomfort
• Snel geplaatst

Bent u benieuwd wat een dakraam naar uw wensen kost? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met maximaal vijf specialisten die u graag verder helpen.

Ons team