Reviews (11)

Carine

Dakwerken
Geverifieerde klant

slechte communicatie waardoor alles lang duurt

maart : komen kijken hoe ze de stelling konden zetten en naar de toestand van de elektriciteitskast die volgens hun een kleine aanpassing zal moeten krijgen voor de zonnepanelen.Dak is vlotje op 5 dg gelegd ,.Twee weken niets gehoord ,zelf gebeld naar Keizer wanneer zonnepanelen kwamen ,Daar heel verontwaardigd dat het dak al klaar was??? Dag nadien belde Michael van de zonnepanelen ,afspraak week later. Kwamen goed op tijd ,keken naar boven ,heel verwonderd dat de haken waar de panelen op moesten komen er al lagen .Niets doorgegeven aan hen. Terug vertrokken ,hadden verkeerd materiaal mee ,konden niets doen .Elektricien was wel alles komen klaarmaken voor de aansluiting. Keuring gekomen na aansluiting :niet goedgekeurd :elektriciteitskast niet sterk genoeg ???Wie moest dat gezien hebben???
Na het moeten aanpassen van de kast ,2 de keuring ,kast goedgekeurd maar geen plannetje van keizer van de zonnepanelen .Het blijft misgaan.

Uitgevoerd op 31-05-2024

Ludwig

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Crepi

Goede afwerking tegenslag met het weer communicatie kan beter

Uitgevoerd op 12-04-2024

Denis

Dakwerken
Geverifieerde klant

Tevreden klant

Hele correcte en profecionele begeleiding en info over de geplande werken.Heel tevreden over de afwerking en alles heel netjes achtergelaten na de afwerking van het dak.

Uitgevoerd op 11-04-2024

Freddy

Dakwerken
Geverifieerde klant

Daķ isolatie en bekleding.

Zeer snelle uitvoering.
Correcte prijs en profesionele afwerking.

Uitgevoerd op 11-04-2024

Monique

Dakwerken
Geverifieerde klant

renovatie van twee platte daken

- Het eerste bezoek van collega Rob om de eerste offerte op te stellen was erg verschillend van het bezoek van de technische adviseur van Kijzer. En dus ook de aanpassing van de offerte.

- Eens de mannen er waren werden de werken juist uitgevoerd.
- Het dagelijks starten van de werken en het beëindigen 's avonds van de werken waren zeer wisselvallig.
- De taalbarrière was erg groot - frans/Russisch
De controle van de werken door de chef had wat vaker mogen gebeuren.

Uitgevoerd op 11-04-2024

Marleen

Dakwerken
Geverifieerde klant

gesprek werd gewoon afgebroken

Ik werd telefonisch gecontacteerd door Kijzer, tijdens mijn uitleg over wat er moest gebeuren werd het gesprek ineens afgebroken. Ik dacht eerst aan een technische fout dus ik heb teruggebeld, kreeg onmiddellijk voice mail en werd ook niet meer teruggebeld. Achteraf las ik dat anderen dezelfde ervaring hadden. Dus één ster omdat nul niet kan.

Uitgevoerd op 22-02-2024

Hans De

Dakwerken
Geverifieerde klant

zeer onbeleefde verkoper aan de lijn

Toen jullie verkoper mij contacteerde om een afspraak vast te leggen, legde ik uit dat ik op zoek was naar een offerte over isolatie aan de buitenkant (en dus geen volledige vernieuwing. Hierop werd zonder verdere uitleg gewoon ingehaakt. Dit vind ik dus onaanvaardbaar.

Uitgevoerd op 18-02-2024

Tonny

Dakwerken
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Mooi werk geleverd. Goede communicatie.

Uitgevoerd op 10-09-2021

Kijzer

Premium partner
150+ keer gekozen

Waar wij voor staan:

Jarenlange ervaring
Enkel kwalitatieve materialen
Correcte prijs
Volledige ontzorging
Groot installatie capaciteit

Contact

Vlaamsekaai 11
2000, Antwerpen

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Locaties

  • Kijzer Antwerpen

    Vlaamsekaai 11
    2000 Antwerpen
  • Kijzer Gent

    G. Crommenlaan 8
    9050 Gent
  • Kijzer Diegem

    Pegasuslaan 5
    1831 Diegem
  • Kijzer Hasselt

    H. van Veldekesingel 150
    3500 Hasselt
  • Kijzer Kortrijk

    Dumolinlaan 1
    8500 Kortrijk
Kijzer

Deel dit bedrijf