J.J.A Consulting

J.J.A Consulting

Stenenstap 4
2500 Lier

J.J.A. Consulting in Lier is de absolute specialist voor de productie en plaatsing van ramen en deuren, veranda's en pergola's. J.J.A. is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. De drie letters staan elk voor een van de oprichters: Jos, José en Arian.

De samenwerking met internationale topmerken laat J.J.A. toe om telkens een stap voor te blijven op anderen. Op die manier halen we steeds een hoge isolatiewaarde in uw nieuwbouw- of renovatieproject. We opteren telkens voor inbraakveilige, duurzame oplossingen in verschillende uitvoeringsmogelijkheden, zodat u steeds een keuze vindt die u en uw woning op het lijf geschreven is.

0 reviews

J.J.A Consulting heeft nog geen beoordelingen ontvangen. Bent u de eerste?

1 project

Realisaties
Realisaties

1 werkzaamheid

PVC ramen en deuren
PVC ramen en deuren
PVC ramen en deuren

Bespaar jaarlijks €150

Wilt u nieuwe ramen en deuren van pvc en bent u op zoek naar de beste deal? U vindt het via Solvari. Vraag hier uw offertes voor pvc ramen en deuren aan en kom in contact met maximaal vijf specialisten. Zij helpen u graag verder, waardoor u zo snel mogelijk kunt genieten van uw pvc ramen en deuren.

Voordelen ramen en deuren van pvc

• honderden euro’s besparen op uw energiefactuur door isolerend effect
• verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en zelfs prints als houtimitatie
• goede inbraakpreventie

Renovatiepremie

Laat u pvc ramen en deuren plaatsen, dan kunt u wellicht aanspraak maken op de Vlaamse renovatiepremie. Sinds 1 december 2015 kunt u de nieuwe renovatiepremie aanvragen. Het bedrag van de renovatiepremie bedraagt 20% of 30% van de goedgekeurde facturen met een maximum van €10.000.

Weten wat u betaalt voor uw ramen en deuren van pvc? Laat uw gegevens achter, dan nemen maximaal vijf specialisten contact met u op en zullen zij vrijblijvend een offerte voor ramen en deuren uitbrengen!