Loading...

Over Total Energy Projects

Premium Partner

Total Energy Projects is gespecialiseerd in totaalprojecten op het vlak van energie. Zo wordt u geholpen van A tot Z. Energiefacturen worden bekeken, en er wordt gezocht om met een zo klein mogelijke investering, een zo groot mogelijke energiebesparing te realiseren. In het ideale geval, kan zelfs van een oude woning een nul-energiewoning gemaakt worden.

TOTAL ENERGY PROJECTS is een bedrijf welke kan bogen op een jarenlange ervaring en gespecialiseerd is in de volgende domeinen:

- Energie audits uitvoeren van zowel particuliere woningen alsook van bedrijven, met als doel de gebouwen te screenen om op deze manier advies te geven m.b.t. energiebesparende maatregelen.

- Isolatie, spouwmuur- en dakisolatie.

- Warmtepompen en warmtepompboilers, zowel plaatsing alsook het onderhoud.

- Zonnepanelen, plaatsing en onderhoud.

- CV -ketels, plaatsing en onderhoud van gas-, mazout- en pellet ketels.

- Zonneboilers, plaatsing en onderhoud.

- Herstelling en onderhoud van bovengenoemde installaties, ook al zijn deze installaties niet door ons geplaatst.

- De vertegenwoordigers van TOTAL ENERGY PROJECTS zijn allemaal energiedeskundigen, erkend door de overheid. Ze denken mee met de klant en proberen daadwerkelijk de beste investering voor de klant te zoeken. Wij komen daarom ook graag vrijblijvend langs om bovenstaande mogelijkheden te bespreken.

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
3.200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Review (1)

Schrijf een review

Steffi

Zonnepanelen installeren

Te vermijden

1 ster is nog teveel voor deze waardeloze firma. 17augustus kwamen ze onze installatie plaatsen. Werkmannen die zonder stelling en beveiliging het dak op kruipen, daar stellen wij ons al vragen bij. Resultaat: een ingedeukte dakgoot bij een nieuwbouw op verschillende plaatsen en panelen met kleurverschil. De elektricien zou diezelfde dag ook komen, maar stuurde zijn kat. Na ettelijke mails en telefoons later zou de elektricien de week erna komen. De hele stroomkast werd overhoop gegooid, maar het was allemaal conform volgens hen. Toeval dat mijn vriend elektricien is en er wel wat meer van kent als hun onbekwaam personeel. De factuur moesten we onmiddellijk voldoen, anders zouden de panelen niet gekeurd worden. Hier gingen wij niet mee akkoord en ik kan het iedereen aanraden om dit bij dit bedrijf niet te doen. De panelen werden met veel moeite gekeurd, maar de papieren van Fluvius houden ze achter tot alles betaald is.

Uitgevoerd op 17-08-2022

Vraag offerte aan bij Total Energy Projects