Jebro Construct BVBA

Jebro Construct BVBA

Terlindenstraat 36
1740 Ternat

Wij zijn een bouwbedrijf met 20 jaar ervaring in ruwbouwwerken. Dit zowel nieuwbouw als verbouwingen.
Ook totaalprojecten en afwerkingen behoren tot ons gamma. Wij werken steeds samen met ervaren stielmannen om een mooi afgewerkt product te kunnen leveren.

Wij komen graag langs voor een gratis offerte op maat.

0 reviews

Jebro Construct BVBA heeft nog geen beoordelingen ontvangen. Bent u de eerste?

15 werkzaamheden

Pleisterwerk
Pleisterwerk
Pleisterwerk

Mooie muren!

Wilt u graag mooi afgewerkte binnen- en buitenmuren en plafonds? Een stukadoor kan u hier goed bij helpen. Vaak wordt gekozen voor sierpleister als spachtelputz, spackspuiten, sausklaar stucwerk of schuurwerk.

Prijs pleisterwerken

De kosten voor pleisterwerken lopen flink uiteen. Het hangt af van welke dienst precies geleverd moet worden. Zo is bijvoorbeeld spuitwerk vaak goedkoper dan spachtelputz. Daarnaast hangt de prijs natuurlijk ook af van het oppervlak.

Wilt u graag weten wat het u kost om uw muren en/of plafonds op te laten knappen? Vraag gratis offertes aan, kom vrijblijvend in contact met maximaal vijf specialisten en ontdek het!

Gyprocwerken
Gyprocwerken
Gyprocwerken

Perfect resultaat

Wilt u snel en betaalbaar een extra muur plaatsen, muren mooi laten afwerken of een plafond laten verlagen? Dit kunt u laten doen met gyproc.

Met gyproc kunt u bijvoorbeeld uw zolderruimte opdelen in meerdere, mooie kamers of van één grote slaapkamer twee kamers maken. De mogelijkheden zijn eindeloos en u kunt alles bespreken met de specialist. Houd er rekening mee dat er verschillende afwerkmogelijkheden bestaan! Het is daarom verstandig om verschillende gyprocwerken offertes te vergelijken.

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden en wat de kosten zijn? Als u via Solvari gyprocwerken offertes aanvraagt dan zorgen wij ervoor dat uw gratis en vrijblijvend in contact komt met maximaal vijf specialisten die u graag verder helpen.

Ramen en deuren
Ramen en deuren
Ramen en deuren

Lagere energiefactuur

Zijn uw ramen en deuren aan vervanging toe of bent u toe aan een nieuwe uitstraling van uw woning? Nieuwe ramen en deuren kunnen namelijk een wereld van verschil maken! Ramen en deuren van pvc zijn leverbaar in alle denkbare kleuren, dus het past altijd bij uw woning.

Voordelen nieuwe ramen en deuren

• Betere isolatie
• Uw huis ziet er weer uit als nieuw
• Inbraakpreventie

Doordat nieuwe ramen en deuren goed isoleren, verhoogt uw wooncomfort. Tegelijkertijd verlaagt u uw energierekening met €150 per jaar als u kiest voor energiezuinige ramen.

Benieuwd wat nieuwe ramen en deuren naar uw wensen kosten? vraag hier uw gratis en vrijblijvend offertes voor ramen en deuren aan, dan zorgen wij ervoor dat u in contact komt met de bij ons aangesloten specialisten. Zij helpen u graag!

Gevelwerken
Gevelwerken
Gevelwerken

Werk aan uw gevel?

Zoekt u een gespecialiseerd bedrijf dat gevelwerken uitvoert? Wij helpen u vinden! Via Solvari komt u er gratis en vrijblijvend achter welk bedrijf in uw regio gevelwerken kan uitvoeren aan de beste prijs.

Vormen van gevelwerken

Er zijn verschillende gevelwerken die uitgevoerd kunnen worden, waaronder:
• gevelreiniging
• gevelrenovatie
• voegen en voegwerk herstellen
• gevel impregneren

Vergelijk prijzen gratis en vrijblijvend

Elk bedrijf in gevelwerken hanteert zijn eigen prijzen. Daardoor is het lastig vast te stellen wat gevelwerken precies zullen kosten. Als u bij ons offertes aanvraagt, kunt u zelf de prijzen vergelijken én zien hoe goed de bedrijven zijn in hun werk. Zo vindt u vanzelf de beste prijs-kwaliteitvershouding en bespaart u tot 40% op de totale kosten.

Aannemers
Aannemers
Aannemers

Soepel en zonder stress verbouwen

Wilt u uw huis verbouwen en nergens omkijken naar hebben? Dan raden we u aan een aannemer in te schakelen. De aannemer zorgt dat de werkzaamheden goed en efficiënt worden uitgevoerd.

Bij een grote verbouwing is het niet vreemd als u het overzicht kwijtraakt. Vaak moeten er dingen gebeuren waar u in eerste instantie niet eens aan zou denken en wellicht niet eens tijd voor heeft. Gelukkig kan een aannemer u hiermee helpen.

We raden u aan om meerdere offertes en daarmee aannemers te vergelijken. U kunt dan kiezen voor de aannemer waar u een goed gevoel bij heeft. Aangezien de aannemer uw verbouwing gaat leiden, is het belangrijk dat u hem of haar helemaal vertrouwt. 

Door uw gegevens achter te laten komt u in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten specialisten. Bij solvari kunt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor aannemers en zo krijgt u de kans om tot maximaal 5 aannemers te vergelijken. Zij helpen u graag verder!

Glaszetters
Glaszetters
Glaszetters

Besparen met dubbelglas

Dat we ruiten in ons huis hebben, is handig en fijn. Maar helaas zijn ze wel breekbaar. Zodra een ruit gesneuveld is, is het zaak om het zo snel mogelijk te laten vervangen. Glaszetters voeren reparaties uit en laten ook overige glaszetgerelateerde wensen uitkomen.

Goed om te weten als u enkel glas heeft: u betaalt jaarlijks bijna €300 te veel voor uw energiefactuur. Dubbelglas zorgt er namelijk voor dat het warmtepeil in uw woning wordt vastgehouden, waardoor uw cv-­ketel veel minder hard hoeft te werken.

Bent u op zoek naar een glaszetter en wilt u offertes op maat ontvangen? Laat uw gegevens achter en kom in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten glaszetters.

Bekijk alle werkzaamheden