Reviews (20)

hugo

Buitengevel isoleren / bekleden

Iso Solutions

Geverifieerde klant

Na lang wachten toch een mooi resultaat

Voor isolatie van onze achtergevel zijn we in zee gegaan met iso solutions.
We hebben een tijdje moeten wachten voor de werken konden beginnen. Wegens aanhoudend regenweer en andere problemen waren er blijkbaar op andere werven wat achterstanden. Ook als uiteindelijk het werk bij ons gestart is, viel de planning al eens letterlijk en figuurlijk in het water. Maar verder kan ik enkel positief zijn over dit bedrijf. Zeer aangename contacten. De patroons ( vader en zoon ) zagen we regelmatig ook verschijnen op de werf. Waar dan volgende stappen en eventuele vragen konden besproken worden. Ook de werkman die alles bij ons uitvoerde was zeer vriendelijk en voorkomend. Er werd professioneel en netjes ( voor zover mogelijk natuurlijk) gewerkt. Terras en platte daken werden goed afgeschermd . De werkman deed zelfs andere schoenen aan wanneer die door ons huis moest ! Eens de werken voorbij kunnen we enkel stellen dat we erg tevreden zijn.

Uitgevoerd op 02-04-2024

Christel

Buitengevel isoleren / bekleden

Iso Solutions

Geverifieerde klant

Doet niet wat hij belooft

April ‘23 offerte ondertekend. Garantie dat werken in ‘23 zouden gebeuren. Meteen nadien begon de miserie: wekenlang geen reactie op telefoons/mails. Na 6 weken kreeg ik de gegevens voor aanvraag vergunning. In juli zorgt hij alweer voor vertraging doordat bepaalde info voor vergunning fout was. December ‘23 wordt vergunning goedgekeurd. En de miserie begint opnieuw: vage beloften, geen reactie op telefoon en mails, nul communicatie. Belooft altijd mij op de hoogte te houden maar doet niks. Zaakvoerder vraagt uiteindelijk vergunning aan voor stelling voor de periode 1/3-8/4. Intussen is het 19/3 en hij is nog steeds niet gestart. Geen perspectief, behalve: binnenkort, eerstdaags… Weigert een datum te geven. Al meermaals aangeboden om offerte te vernietigen zodat ik verder kan met aannemer die wel wil werken. Uiteraard zonder reactie. Rest alleen nog aangetekende ingebrekestelling en ontbinding via rechtbank. Dit is ongezien.

Uitgevoerd op 19-03-2024

Sandra

Buitengevel isoleren / bekleden

Iso Solutions

Geverifieerde klant

Betrouwbare firma

Zelfcontrole foute isolatie geleverd, speciale blok voor hek terug te hangen moeten zeggen dat het niet geplaatst was. Opruimen is ook hun beste kant niet (1 maand na dat de muur al klaar was pas komen opruimen) . Wanneer ze komen was ook niet altijd duidelijk . De muur is wel prachtig gedaan, buren hun muur is door een ander bedrijf gedaan er is een zeer groot verschil.

Uitgevoerd op 15-03-2024

sarah

Buitengevel isoleren / bekleden

Iso Solutions

Geverifieerde klant

Vertrouwen hersteld na mooi eindresultaat

Na mijn eerste review, zou ik graag een tweede willen toevoegen om duidelijk te maken dat de aannemer alles eraan gedaan heeft om de bouw zo snel mogelijk af te leveren en met een mooi eindresultaat tot gevolg.

Uitgevoerd op 04-03-2024

hugo

Buitengevel isoleren / bekleden

Iso Solutions

Geverifieerde klant

na 9 maanden nog steeds niet begonnen aan het werk !

Offerte van februari 23. Voorschot betaald op 2 maart omdat we belofte kregen dat het werk voor het bouwverlof ging aangevat worden. Ondertussen is het 23 november ! Heel sporadisch kregen we een telefoontje met enkel uitvluchten waarom het werk wordt uitgesteld. Het stookseizoen is begonnen en onze gevel is nog steeds niet geïsoleerd. Veel spijt dat ik in zee ben gegaan met dit bedrijf en wil liever afzien van het werk en mijn voorschot (minstens! ) terug !

Uitgevoerd op 23-11-2023

Linde

Buitengevel isoleren / bekleden

Iso Solutions

Aanbevolen door klant

Zeer correct en mooi werk! Top!

Goed advies gekregen. Goede communicatie en goed bereikbaar bij eventuele vragen. Vlot doorgewerkt en zeer mooi afgewerkt. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Vele mensen stoppen in de straat om onze gevel te bewonderen. Al vele mooie commentaren gekregen van buren en anderen.

Uitgevoerd op 24-10-2022

Balint

Buitengevel isoleren / bekleden

Iso Solutions

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Het was het wachten waard 😀

Eindelijk een zaakvoerder die het vak perfect kent en vrouwen niet als idioten behandelt zoals de meeste vakmannen doen. Hij en zijn medewerkers waren zeer professioneel en toch vriendelijk en het voelde als familie. De klus is perfect geklaard, ik heb best lang moeten wachten omdat ze een paar maanden volgeboekt waren maar het is het wachten zeker waard! ze hebben hun best gedaan om de klus op de meest optimale manier te leveren, aangepast aan de gegeven situatie, ik ben erg blij en dankbaar, ik kan hun diensten met volle overtuiging aanbevelen!

Uitgevoerd op 24-10-2022

Luc

Buitengevel isoleren / bekleden

Iso Solutions

Aanbevolen door klant

Goede prijs offerte. Keurig werk

Goede uitleg. Correcte prijs en op afgesproken tijdstip begonnen met de werken. Keurig werk en vriendelijk personeel. Een upgrade van ons huis

Uitgevoerd op 08-06-2022

Iso Solutions

3 keer gekozen

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Locaties

  • Brasschaat

    De Heuvels 31
    2930 Brasschaat
Iso Solutions

Deel dit bedrijf