HomeFresh
1 10.0 10 1
10,0
Prijs/kwaliteit
10.0
Service
10.0
Afspraken
10.0

HomeFresh

Lindenplaats 10
9180 Moerbeke-Waas

Homefresh is een firma gespecialiseerd in moderne vochtbestrijding, ventilatie, kelderdichting en vochtcheck voor immobiliën. Bij Homefresh kunt u rekenen op een vakkundig team met meer dan 25 jaar ervaring. We zijn actief in Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Onze tevreden klanten zijn onze beste reclame. We doen er alles aan om het probleem snel en vakkundig aan te pakken, met blijvend resultaat. We helpen u graag, en goed.

1 review

Uitgevoerd op 26-06-18 door:

HomeFresh

10 10
10

Vochtbestrijding

Zeer keurig werk, eerlijke prijs

Aanbeveling:
Uitstekend advies gekregen van Homefresh en de werken konden ook snel ingepland worden, waardoor onze kelder nu terug helemaal droog is en sindsdien helemaal geen vochtproblemen meer vertoont.

1 project

Opstijgend vocht
Opstijgend vocht
We werden door een belangrijk immokantoor gecontacteerd. Een pand dat door hen beheerd werd, was onverhuurbaar door de schade op de muren, door opstijgend vocht. We hebben snel actie ondernomen, en na korte tijd waren de werken reeds uitgevoerd. Piekfijn, uiteraard. Het pand is perfect verhuurbaar nu.

1 werkzaamheid

Vochtbestrijding
Vochtbestrijding
Vochtbestrijding

Voorkom schade aan uw gezondheid

Zit er te veel vocht in uw woning? Een vochtbestrijder kan dit voor u controleren en verhelpen. Het is belangrijk dat u er op tijd bij bent, want te veel vocht is schadelijk voor uw woning en uw gezondheid.

Opstijgend vocht is één van de meest voorkomende vochtproblemen. Het grond-­ en regenwater dringt dan in uw woning via uw muren en vloeren. U kunt dit voorkomen door te kiezen uit verschillende producten voor vochtbestrijding, bijvoorbeeld door uw kelder af te laten dichten en de muren en vloeren te laten impregneren.

Vochtbestrijding: offerte

Wilt u in contact komen met een vochtbestrijder? Als u uw gegevens achterlaat, nemen maximaal vijf bij ons aangesloten specialisten contact met u op. Zij sturen u offertes toe en help u graag verder!