HomeFresh
1 10.0 10 1
10,0
Prijs/kwaliteit
10.0
Service
10.0
Afspraken
10.0

HomeFresh

Lindenplaats 10
9180 Moerbeke-Waas

Homefresh is een firma gespecialiseerd in moderne vochtbestrijding, ventilatie, kelderdichting en vochtcheck voor immobiliën. Bij Homefresh kunt u rekenen op een vakkundig team met meer dan 25 jaar ervaring. We zijn actief in Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Onze tevreden klanten zijn onze beste reclame. We doen er alles aan om het probleem snel en vakkundig aan te pakken, met blijvend resultaat. We helpen u graag, en goed.

1 review

Uitgevoerd op 26-06-18 door:

HomeFresh

10 10
10

Vochtbestrijding

Zeer keurig werk, eerlijke prijs

Aanbeveling:
Uitstekend advies gekregen van Homefresh en de werken konden ook snel ingepland worden, waardoor onze kelder nu terug helemaal droog is en sindsdien helemaal geen vochtproblemen meer vertoont.

2 projecten

Bekijk dit project
Bekijk dit project

1 werkzaamheid

Vochtbestrijding
Vochtbestrijding
Vochtbestrijding

Voorkom schade aan uw gezondheid

Zit er te veel vocht in uw woning? Een vochtbestrijder kan dit voor u controleren en verhelpen. Het is belangrijk dat u er op tijd bij bent, want te veel vocht is schadelijk voor uw woning en uw gezondheid.

Opstijgend vocht is één van de meest voorkomende vochtproblemen. Het grond-­ en regenwater dringt dan in uw woning via uw muren en vloeren. U kunt dit voorkomen door te kiezen uit verschillende producten voor vochtbestrijding, bijvoorbeeld door uw kelder af te laten dichten en de muren en vloeren te laten impregneren.

Vochtbestrijding: offerte

Wilt u in contact komen met een vochtbestrijder? Als u uw gegevens achterlaat, nemen maximaal vijf bij ons aangesloten specialisten contact met u op. Zij sturen u offertes toe en help u graag verder!