Portfolio (11)

Spuitkurk Wilrijk
Spuitkurk Wilrijk
Perfecte afwerking te Wilrijk. Standaard voorbereiding en afwerking in liquidkurk, kleur CP-12. Wij danken onze team en de klanten! Bravo!!! Voor informatie of offerte: www.hervaam.be
Gevelbepleistering te Dessel.
Gevelbepleistering te Dessel.
Project afgewerkt met gevelpleister & spuitkurk. Nieuwe bezetting als ondergrond en perfecte afwerking met gespoten kurk. Zeer propere afwerking in een lichte kleur CP-01. Voor meer informatie of een gratis offerte: www.hervaam.be Advies vanaf het opmaak van de offerte alsook correcte begeleiding gedurende de werken, HerVaàM Groep BVBA.
Gevelisolatie met spuitkurk te Nijlen.
Gevelisolatie met spuitkurk te Nijlen.
Perfecte afwerking met gespoten kurk te Nijlen. Het plaatsen van isolatiepakket 6-14 & 15cm rondom de woning. Vlekkeloze afwerking met spuitkurk, standaard korrel. Kleur: CP-28 Kwaliteit heeft een naam: " HerVaàM ". Bedankt aan onze harde werkers en de klanten ! Voor meer informatie of een gratis offerte: www.hervaam.be Advies vanaf het opmaak van de offerte alsook correcte begeleiding gedurende de werken, HerVaàM Groep BVBA.
Spuitkurk te Mol.
Spuitkurk te Mol.
Perfecte afwerking met spuitkurk te Mol. Kleur CP-06. Standaard korrel.
Spuitkurk te Veerle, Laakdal
Spuitkurk te Veerle, Laakdal
Perfecte afwerking met kurk. Kleur CP-13. Standaard korrel.
Spuitkurk te Berchem, Antwerpen.
Spuitkurk te Berchem, Antwerpen.
Perfecte afwerking met spuitkurk. Achtergevels werden eerst bepleisterd en voorzien van een nieuwe boegplank. Kleur CP-06. Standaard korrel.
Gevelbepleistering te Laakdal.
Gevelbepleistering te Laakdal.
Renovatie van oude hoeve te Laakdal. Eerst werd de bestaande bekleding verwijderd en de nodige herstellingswerken uitgevoerd. Hierna kon de nieuwe gevelpleister aangebracht worden. Het geheel werd afgewerkt in crépi. Dankzij een goede communicatie was de klant steeds betrokken bij de werken.
Isolatie en gevelpleister te Mol.
Isolatie en gevelpleister te Mol.
Gevelrenovatie en gevelisolatie met afwerking in crepi te Mol. De ondergrond werd gereinigd met heet water en vervolgens hersteld. Isolatiepakket van 10cm (verlijmd en geplugd) aangebracht werd hierna aangebracht. De onderkant is voorzien van een harde waterbestendige plaat. Er werden twee lagen lijm aangebracht met daartussen wapening om de isolatie te beschermen. Hierdoor kreeg het geheel meteen ook een strakke look. Daarna kon de afwerking in crepi gebeuren. De gevelboordafwerking is voorzien van granietpleister.
Gevelrenovatie met kurkverf te Grasheide.
Gevelrenovatie met kurkverf te Grasheide.
Gevelrenovatie & restauratie met kurkverf te Grasheide. Oude voegen werden plaatselijk vervangen en de gevels van deze woning werden hersteld. Daarna hebben wij een bijzonder mooi resultaat behaald met suberpaint / kurkverf in twee kleuren. Kleur1: CP-11 Kleur2: CP-28
Gevelrenovatie met spuitkurk te Herentals.
Gevelrenovatie met spuitkurk te Herentals.
Gevelbekleding met spuitkurk te Herentals. De ondergrond werd eerst voorbereid en gereinigd met heet water, vervolgens werden de zwakke punten verstevigd en hersteld. Er werd een catnic latei geplaatst om het metselwerk te verstevigen en de linkergevel werd voorzien van extra profielen voor een beter afwatering. Vervolgens werd een gronderingslaag (Suber-Fix) aangebracht en de siliconen rondom ramen en deuren vervangen door een weerbestendige kit. Daarna werd de spuitkurk (kleur CP-07 standaard korrel) vakkundig en zonder vlekken of strepen in meerdere lagen aangebracht. Zoals steeds stonden wij klaar met advies voor de klant vanaf het opmaken van de offerte tot het afgesproken eindresultaat.
Gevelbepleistering en arduin te Nijlen.
Gevelbepleistering en arduin te Nijlen.
Project met crepi te Nijlen. De ondergrond werd eerst gereinigd met heet water, hersteld en voorbereid voor de werken. De gevel werd voorzien van catnic lateien en ook de vensterbanken werden vervangen (arduin) zodat deze esthetisch mooi en gelijk zouden komen met de afgewerkte bepleistering. Voor de vensterbanken werken wij uitsluitend samen met Belgische leveranciers voor hardsteen. Na de voorbereidingswerken werd de gevelpleister met wapeningsnetten aangebracht. Na het respecteren van de droogtijd is een grondlaag geplaatst die later mooi afgewerkt werd met crepi.

HerVaàM Groep bv

Nog geen reviews

Contact

Hemeldonk 5-002
2200, Herentals

Locaties

  • Herentals

    Hemeldonk 5
    2200 Herentals
HerVaàM Groep bv

Deel dit bedrijf