Loading...

Over Sanitech

UW BETROUWBARE PARTNER IN CENTRALE VERWARMING, INSTALLATIE EN RENOVATIE IN BRUGGE EN OMSTREKEN.
Welkom bij Sanitech. Gevestigd in het pittoreske Brugge, hebben we een reputatie opgebouwd voor kwaliteit en service gedurende de afgelopen 14 jaar. Onze ervaren professionals zijn elke dag beschikbaar om aan al uw verwarmingsbehoeften te voldoen, of u nu een dringende reparatie nodig heeft of een volledige systeemrenovatie plant.

Onze diensten gaan verder dan alleen installatie en renovatie. We bieden ook regelmatig onderhoud aan uw verwarmingssysteem, inclusief een officieel attest om aan te tonen dat uw systeem veilig en efficiënt werkt. Dit is niet alleen een goede praktijk om ervoor te zorgen dat uw systeem zo lang mogelijk meegaat, maar het kan ook een vereiste zijn voor uw woningverzekering.

Met Sanitech kunt u rekenen op snelle en efficiënte service wanneer u die het meest nodig heeft. Ons team van professionals is 24 uur per dag beschikbaar voor dringende depannages, zodat u nooit in de kou blijft zitten. Bovendien bedienen we klanten binnen een straal van 50 km vanuit onze basis in Brugge.

Bij Sanitech streven we naar perfectie in alles wat we doen. Ons team van professionals neemt de tijd om uw specifieke behoeften te begrijpen en levert oplossingen die op maat zijn gemaakt voor uw woning. Met 14 jaar ervaring in de sector, kunt u vertrouwen op onze expertise en toewijding aan uitmuntendheid. Kies Sanitech voor al uw verwarmingsbehoeften - we staan klaar om u te helpen.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2024
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
1
medewerkers
Sinds 2023
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 50% aan consumenten

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven