Galfes Ramen, Deuren & Poorten
« terug naar overzichtspagina

Galfes Ramen, Deuren & Poorten

Mallekotstraat 73
2500 Lier

3 werkzaamheden

Ramen en deuren
Ramen en deuren
Ramen en deuren

Lagere energiefactuur

Zijn uw ramen en deuren aan vervanging toe of bent u toe aan een nieuwe uitstraling van uw woning? Nieuwe ramen en deuren kunnen namelijk een wereld van verschil maken! Ramen en deuren van pvc zijn leverbaar in alle denkbare kleuren, dus het past altijd bij uw woning.

Voordelen nieuwe ramen en deuren

• Betere isolatie
• Uw huis ziet er weer uit als nieuw
• Inbraakpreventie

Doordat nieuwe ramen en deuren goed isoleren, verhoogt uw wooncomfort. Tegelijkertijd verlaagt u uw energierekening met €150 per jaar als u kiest voor energiezuinige ramen.

Benieuwd wat nieuwe ramen en deuren naar uw wensen kosten? vraag hier uw gratis en vrijblijvend offertes voor ramen en deuren aan, dan zorgen wij ervoor dat u in contact komt met de bij ons aangesloten specialisten. Zij helpen u graag!

PVC ramen en deuren
PVC ramen en deuren
PVC ramen en deuren

Bespaar jaarlijks €150

Wilt u nieuwe ramen en deuren van pvc en bent u op zoek naar de beste deal? U vindt het via Solvari. Vraag hier uw offertes voor pvc ramen en deuren aan en kom in contact met maximaal vijf specialisten. Zij helpen u graag verder, waardoor u zo snel mogelijk kunt genieten van uw pvc ramen en deuren.

Voordelen ramen en deuren van pvc

• honderden euro’s besparen op uw energiefactuur door isolerend effect
• verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en zelfs prints als houtimitatie
• goede inbraakpreventie

Renovatiepremie

Laat u pvc ramen en deuren plaatsen, dan kunt u wellicht aanspraak maken op de Vlaamse renovatiepremie. Sinds 1 december 2015 kunt u de nieuwe renovatiepremie aanvragen. Het bedrag van de renovatiepremie bedraagt 20% of 30% van de goedgekeurde facturen met een maximum van €10.000.

Weten wat u betaalt voor uw ramen en deuren van pvc? Laat uw gegevens achter, dan nemen maximaal vijf specialisten contact met u op en zullen zij vrijblijvend een offerte voor ramen en deuren uitbrengen!

Schuifraam
Schuifraam
Schuifraam

Meer licht en frisse lucht

Een schuifraam haalt alles wat zich buiten afspeelt naar binnen. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar het is ook erg praktisch. Een schuifraam doet de gehele kamer ruimer aanvoelen. Daarnaast wordt het glasoppervlak vergroot, waardoor er aanzienlijk meer licht binnenkomt. Een schuifraam is ook ruimtebesparend, omdat het geen deuren heeft die naar binnen of naar buiten klappen. De deur van een schuifraam wordt immers voor het andere paneel langs geschoven. Sommige schuiframen bieden ook de mogelijkheid om het raam van de pui te kantelen of draaien. Hierdoor kunt u uw huis van frisse lucht voorzien, zonder het raam volledig open te zetten.

Voordelen schuifraam

• Frisse buitenlucht
• Meer licht in huis
• Deur waait nooit open
• Meubels staan nooit in de weg
• Gordijnen of lamellen kunnen dicht terwijl het schuifraam open staat
• Eenvoudig te openen (ook voor kinderen)

Bent u benieuwd wat het u gaat kosten? Vraag dan via Solvari gratis offertes aan van bedrijven bij u uit de buurt!