EnergySpot
1 9.0 10 1
9,0

"correcte samenwerking"

1 review  |  Beoordeel dit bedrijf »

Prijs/kwaliteit
9.0
Service
9.0

EnergySpot

Sint-Pietersstraat 147
8520 Kuurne

Ook de toenemende energiekosten beu? Hoog tijd om op zoek te gaan naar alternatieven! ENERGYSPOT kan u hierbij helpen: investeer in uw toekomst en stop die te hoge energiekosten! ENERGYSPOT biedt u energiezuinige mogelijkheden aan zowel voor particulieren als bedrijven! Samen met u gaan we op zoek naar de meest energiezuinige producten zoals zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, vloerverwarming, ventilatie, etc. Voor wie wilt, begeleiden we jullie naar een echte BEN-woning, waarin ENERGYSPOT een echte voorloper is! Ook houden wij alle wetgevingen i.v.m. subsidiëringen in het oog en helpen we met de nodige administratie!

ENERGYSPOT helpt u graag in uw zoektocht.

Wij bieden u GRATIS een energiescan aan!

1 review

Uitgevoerd op 07-12-2015 door:

EnergySpot

9 10
9

Zonnepanelen

correcte samenwerking

Aanbeveling:
Zaakvoerder werkt zelf mee en kwam vooraf tweemaal de wensen bespreken.No nonsense uitleg, korte wachttijd tot uitvoering. Vlotte en correcte realisatie.

1 project

Eerder uitgevoerd
Eerder uitgevoerd

6 werkzaamheden

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Zonnepanelen

Verdien €16.000 in 20 jaar

Veel Vlamingen zijn geïnteresseerd in zonnepanelen. Dit is best logisch als u bedenkt dat u in 20 jaar maar liefst €16.000 kunt besparen. Als u investeert in zonnepanelen, profiteert u tientallen jaren van de door uzelf opgewekte energie. En dit levert meer op dan de rente over uw spaargeld!

Voordelen zonnepanelen

• Duizenden euro’s besparen
• Goed voor het milieu
• Vrijwel geen onderhoud
• U verhoogt de waarde van uw woning

Zonnepanelen: offertes vergelijken

Bent u ook enthousiast? Vergelijk zonnepanelen offertes van Vlaamse vakmannen bij u in de buurt. Ze helpen u graag.

Zonneboilers
Zonneboilers
Zonneboilers

Verwarm water gratis

Betaalt u veel geld voor het verwarmen van water? Als u investeert in een zonneboiler, brengt u die kosten met maar liefst 50 procent terug! 

Premie voor een zonneboiler in 2018

In 2018 heeft u recht op een premie waarbij tot wel de helft van de aanschafwaarde van uw zonneboiler (maximaal 2.750€) wordt vergoed. U krijgt 550€ per m2.
Let er op dat vanaf 2019 de premie daalt naar 375 € pm2!

Voordelen zonneboiler

• U bespaart meteen zodra de zonneboiler geplaatst is
• Goedkoop uw water verwarmen
• Bijna geen onderhoud nodig, eens in de vijf jaar is genoeg

Wilt u weten wat het kost om een zonneboiler te laten installeren? Door gratis offertes aan te vragen, komt u in contact met de bij ons aangesloten specialisten. Zij helpen u graag verder!

Warmtepompen
Warmtepompen
Warmtepompen

Voordelig verwarmen

Een warmtepomp kan warmte opnemen uit lucht, water of grond. Deze warmte pompt de installatie vervolgens in een ruimte of in uw verwarmingssysteem. U kunt kiezen uit meerdere soorten warmtepompen, waaronder een lucht/lucht­-warmtepomp, een lucht/water­-warmtepomp en een water/water­-warmtepomp. Verwarm uw huis duurzaam met een warmtepomp en bespaar tot wel 70% op uw kosten voor verwarming!

U behaalt het hoogste rendement als u een warmtepomp laat plaatsen in een nieuwbouwwoning, waar ook vloerverwarming, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en dakisolatie aanwezig zijn. 

Premie voor warmtepomp in 2018

Investeert u in 2018 in een warmtepomp, dan heeft u zelfs recht op een premie. De premie is maximaal €4.000 en hangt af van het type warmtepomp dat u kiest.

Wilt u weten welke warmtepomp in uw situatie het meest geschikt is en offertes op maat ontvangen? Door uw gegevens in te vullen komt u in contact met specialisten in uw regio. Zij helpen u graag verder.

Ventilatie
Ventilatie
Ventilatie

Een fris en gezond woonklimaat

Als een ruimte niet goed geventileerd wordt, wordt het vochtig en muf. Dit zijn ideale leefomstandigheden voor schimmels, die zelfs kunnen zorgen voor gezondheidsproblemen. Zeker nu veel panden goed geïsoleerd zijn, moet er ook goed geventileerd worden.

Door te investeren in een goed ventilatiesysteem creëert u een fris en gezond woonklimaat. Wilt u weten hoe u uw woning of bedrijfspand beter kunt ventileren en wat dat kost? Vraag gratis offertes aan en laat u verder helpen door de bij ons aangesloten specialisten!

Cv-ketels
Cv-ketels
Cv-ketels

Voorkom een koud huis

Er zijn verschillende redenen om een cv-ketel te vervangen. Zo kan het zijn dat uw oude cv-ketel gewoon aan vervanging toe is, maar het kan ook zijn dat u wilt besparen op uw energiefactuur. Wat de reden ook is, wij raden u altijd aan om goed uit te zoeken welke cv-ketel u wilt laten plaatsen en door welke installateur u dit wil laten doen.

Cv-ketel vervangen

Het is verstandig om uw cv-­ketel op tijd te vervangen. Vooral in de wintermaanden gaan veel oudere cv­-ketels kapot, omdat ze harder moeten werken dan in de zomermaanden. Kom dus op tijd in actie om te voorkomen dat u onder een koude douche komt te staan!

Cv-ketel kopen en installeren

Wanneer u een nieuwe cv-ketel wilt of uw huidige cv-ketel wilt laten onderhouden, kunt u dit het beste laten doen door een specialist. Slecht onderhouden of verkeerd geplaatste cv-ketels kunnen namelijk zorgen voor slachtoffers van koolmonoxidevergiftiging. Het is slim offertes en specialisten te vergelijken, zodat u kunt kiezen voor een vakbekwame cv-­installateur. Houd bij het vergelijken van offertes rekening met verschillende kosten, zoals aanschaf­ en installatiekosten. Bekijk ook goed of u een onderhoudscontract af wilt sluiten.

Ontvang gratis offertes

Wilt u in contact komen met cv-­installateurs in uw regio? Vraag dan gratis offertes aan! Wij brengen u in contact met maximaal 5 vakmannen die u graag verder helpen met uw cv-ketel.

Vloerverwarming
Vloerverwarming
Vloerverwarming

Nooit meer koude voeten!

Voorheen was vloerverwarming vooral een heel luxe manier van verwarmen van uw woning. Tegenwoordig is het aanleggen van vloerverwarming een stuk laagdrempeliger en wordt het zelfs vaak als hoofdverwarming gebruikt. Vloerverwarming verwarmt uw huis gelijkmatig, waardoor het een stuk efficiënter is dan een cv­-ketel. Dit zorgt voor een besparing op uw energiefactuur.

Voordelen vloerverwarming

• Altijd warme voeten
• Geen koudeluchtstroom
• Gelijkmatige verspreiding van warmte
• Kan met alle vloeren worden gecombineerd
• Onzichtbaar en staat niet in de weg als een radiator

Bent u enthousiast en benieuwd naar de kosten voor vloerverwarming? Vraag simpel en snel offertes aan en kom in contact met maximaal vijf van de bij ons aangesloten specialisten. Zij helpen u graag!