Energiecenter Geuns

Energiecenter Geuns

Steenovenstraat 21/2
3941 Hechtel-Eksel

ALTIJD DE MEEST ENERGIEZUINIGE OPLOSSING
Of u nu alleen uw cv-ketel wil vervangen of op zoek bent naar een complete technische installatie, bij Energiecenter Geuns zit u altijd goed. Wij luisteren naar uw verhaal en zoeken de meest interessante oplossing op basis van onze jarenlange ervaring met hernieuwbare energie. Want ons advies, is uw toegevoegde waarde!

MEER DAN 20 JAAR ERVARING
Energiecenter Geuns werd opgericht in 1994 en verenigt alle technieken voor uw woning of bouwproject onder één dag. Van warmtepompen en airco tot PV-panelen, zonneboilers en ventilatie.
Wat u ook zoekt, wij hebben het in huis.

TOONZALEN IN HECHTEL-EKSEL EN HASSELT
De mogelijkheden op het vlak van hernieuwbare energie zijn vandaag enorm, en er komen voortdurend nieuwigheden bij. Maak daarom een afspraak in een van onze showrooms in Hasselt of Hechtel-Eksel. Z

0 reviews

Energiecenter Geuns heeft nog geen beoordelingen ontvangen. Bent u de eerste?

8 werkzaamheden

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Zonnepanelen

Verdien €16.000 in 20 jaar

Veel Vlamingen zijn geïnteresseerd in zonnepanelen. Dit is best logisch als u bedenkt dat u in 20 jaar maar liefst €16.000 kunt besparen. Als u investeert in zonnepanelen, profiteert u tientallen jaren van de door uzelf opgewekte energie. En dit levert meer op dan de rente over uw spaargeld!

Voordelen zonnepanelen

• Duizenden euro’s besparen
• Goed voor het milieu
• Vrijwel geen onderhoud
• U verhoogt de waarde van uw woning

Zonnepanelen: offertes vergelijken

Bent u ook enthousiast? Vergelijk zonnepanelen offertes van Vlaamse vakmannen bij u in de buurt. Ze helpen u graag.

Zonneboilers
Zonneboilers
Zonneboilers

Verwarm water gratis

Betaalt u veel geld voor het verwarmen van water? Als u investeert in een zonneboiler, brengt u die kosten met maar liefst 50 procent terug! 

Premie voor een zonneboiler in 2018

In 2018 heeft u recht op een premie waarbij tot wel de helft van de aanschafwaarde van uw zonneboiler (maximaal 2.750€) wordt vergoed. U krijgt 550€ per m2.
Let er op dat vanaf 2019 de premie daalt naar 375 € pm2!

Voordelen zonneboiler

• U bespaart meteen zodra de zonneboiler geplaatst is
• Goedkoop uw water verwarmen
• Bijna geen onderhoud nodig, eens in de vijf jaar is genoeg

Wilt u weten wat het kost om een zonneboiler te laten installeren? Door gratis offertes aan te vragen, komt u in contact met de bij ons aangesloten specialisten. Zij helpen u graag verder!

Warmtepompen
Warmtepompen
Warmtepompen

Voordelig verwarmen

Een warmtepomp kan warmte opnemen uit lucht, water of grond. Deze warmte pompt de installatie vervolgens in een ruimte of in uw verwarmingssysteem. U kunt kiezen uit meerdere soorten warmtepompen, waaronder een lucht/lucht­-warmtepomp, een lucht/water­-warmtepomp en een water/water­-warmtepomp. Verwarm uw huis duurzaam met een warmtepomp en bespaar tot wel 70% op uw kosten voor verwarming!

U behaalt het hoogste rendement als u een warmtepomp laat plaatsen in een nieuwbouwwoning, waar ook vloerverwarming, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en dakisolatie aanwezig zijn. 

Premie voor warmtepomp in 2018

Investeert u in 2018 in een warmtepomp, dan heeft u zelfs recht op een premie. De premie is maximaal €4.000 en hangt af van het type warmtepomp dat u kiest.

Wilt u weten welke warmtepomp in uw situatie het meest geschikt is en offertes op maat ontvangen? Door uw gegevens in te vullen komt u in contact met specialisten in uw regio. Zij helpen u graag verder.

Airco
Airco
Airco

Altijd de perfecte temperatuur

Nooit meer in een veel te hete ruimte zitten waar u het benauwd krijgt? De oplossing is airconditioning! Airco houdt uw woning of kantoor in de zomer niet alleen veel koeler, maar zorgt ook voor een prettiger woon­- of werkklimaat. Wist u trouwens dat airconditioning niet alleen koelt, maar bij koud weer ook kan verwarmen?

Voordelen airco

• Veel airco’s zijn geruisloos
• Plaatsbaar op de plek die u wilt
• Een beter woon-­ of werkklimaat

Wilt u weten welke airconditioning voor u het meest geschikt is en wat het u gaat kosten? Als u uw gegevens achterlaat, ontvangt u maximaal vijf offertes op maat van specialisten in uw regio. Zij helpen u graag verder!

Ventilatie
Ventilatie
Ventilatie

Een fris en gezond woonklimaat

Als een ruimte niet goed geventileerd wordt, wordt het vochtig en muf. Dit zijn ideale leefomstandigheden voor schimmels, die zelfs kunnen zorgen voor gezondheidsproblemen. Zeker nu veel panden goed geïsoleerd zijn, moet er ook goed geventileerd worden.

Door te investeren in een goed ventilatiesysteem creëert u een fris en gezond woonklimaat. Wilt u weten hoe u uw woning of bedrijfspand beter kunt ventileren en wat dat kost? Vraag gratis offertes aan en laat u verder helpen door de bij ons aangesloten specialisten!

Airco particulier
Airco particulier
Airco particulier

Houd uw huis op aangename temperatuur

Op een warme zomerdag lopen de temperaturen in huis al gauw op. Soms lijkt het wel onmogelijk om een aangename temperatuur in huis te behouden. Met een airco kunt u eenvoudig en effectief de temperatuur in uw huis regelen. De aangename temperatuur zorgt ervoor dat uw wooncomfort aanzienlijk beter zal zijn. U zult zich dus een stuk fijner voelen met een airconditioning in huis.

Voordelen airco in huis

• Koelt uw huis
• Comfortabel klimaat
• Airco's werken vaak geruisloos
• Is te plaatsen op de plek die u wilt

Bent u benieuwd wat een airconditioning systeem voor uw situatie kost en welke airco u het beste kunt kiezen? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met specialisten uit uw regio! Zij geven u graag antwoord op uw vragen en advies over een geschikte airco.

Bekijk alle werkzaamheden

Bedrijfsvideo

Ons team