Loading...

Over Energea Solutions

De missie van Energea Solutions :

Onze energie adviseurs maken een op maat gemaakte simulatie gebaseerd op uw persoonlijke verbruikssituatie.
Via onze diverse financieringsmogelijkheden zorgen wij voor een rendabele oplossing voor ieders budget.

We zijn uw partner voor stroomproductie op lange termijn.

Ons professioneel team zorgt dat u steeds de beste combinatie van zonnepaneel, omvormer en dimensionering gepresenteerd krijgt. Wij staan voor een correcte dienstverlening waarbij snelle plaatsing gegarandeerd is.

Onze waarden :

Expertise

Als erkend installateur van fotovoltaïsche panelen in België en met al enkele jaren ervaring op de teller, kunnen we onszelf ongetwijfeld expert noemen in de sector. Onze eigen medewerkers worden voortdurend bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwe evoluties. Zodat zij je telkens de beste combinatie van zonnepaneel, omvormer en dimensionering kunnen voorstellen.

Kwaliteit

Kwaliteit staat steeds centraal. Wij zijn geprivilegieerd en erkend installateur van de drie grootste verdelers van zonnepanelen en de twee grootste spelers in omvormers. Zo zijn wij ambassadeur van Huawei batterijen en omvormers. Al onze installaties genieten van maximale fabrieks- en installatiegarantie.

Service

Ons team staat steeds voor u klaar voor iedere toelichting. Dit zowel vóór, tijdens als na de installatie. We bieden 24/7 online monitoring van jouw energieproductie en een serviceniveau aangepast aan uw energienoden.

Kenmerken

1.400+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Voorwaarden

30 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven