Loading...

Over DV CONSTRUCT

DV Construct is gespecialiseerd in hellende en platte daken. Door mijn 30 jarige ervaring als dakwerker , heeft het dak geen geheimen meer voor ons .
Elke uitvoering van een project wordt tot in de puntjes besproken met de klant. Prijs / kwaliteit is van zeer groot belang en daarom werken wij alleen met de beste materialen.
Ook de afwerking is voor ons prioriteit en deze wordt dan ook zorgvuldig uitgevoerd zonder tijdsdruk.
Als er bijkomende werken zijn , worden deze eerst met de klant besproken alvorens deze worden uitgevoerd met goedkeuring van de klant.

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Sinds 2022
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (2)

Jean

Dakgoten
Geverifieerde klant

Helaas geen goede ervaring

Ze hebben datum vastgelegd en 50 % voorschot gevraagd ( werd betaald). De dag van de werken hebben ze ‘s morgens afgebeld . Op mijn aandringen werd een nieuwe afspraak gemaakt, welke ook niet gerespecteerd werd. Nu heb ik aangetekend per e-mail geëist dat uiterlijk 24/4 ofwel voorschot terugbetaald wordt, ofwel definitieve nieuwe afspraak gemaakt wordt. Geen reactie, niet op mails , berichten of telefonische oproepen. Slechte aanbeveling die jullie gegeven hebben. Begint op louche praktijken te lijken. Ik heb ze inmiddels in gebreke gesteld,

Uitgevoerd op 14-05-2024

Peter

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden.

Snelle reactie, ter plaatse gekomen, lek in dak gezocht en gevonden en reparatie ter plekke onmiddellijk, snel en goed uitgevoerd!

Uitgevoerd op 31-07-2023

Vraag offerte aan bij DV CONSTRUCT