Loading...

Over Dutynpull BV

Gietvloeren in kunstharsmaterialen als epoxy en polyurethaan zijn al langer dan vandaag niet meer weg te denken uit de industrie, en meer en meer hebben ze ook reeds de particuliere weg gevonden. Niet verwonderlijk, aan onze kunstharsvloeren zijn immers enkel maar voordelen verbonden, ook voor u!

Een 100% naadloze afwerking biedt niet enkel een strakke, comfortabele look in huis, maar is ook nog eens erg onderhoudsvriendelijk en, bijgevolg, uiterst hygiënisch. Het gebruikte kunsthars heeft overigens nog eens de karakteristieke eigenschappen dat het erg slijtvast, scheur- en schokbestendig en ondoordringbaar, ofwel waterdicht, is. Onze gietvloeren zijn ook nog eens UV-bestendig en verkleuren niet. Kortom, duurzaam ten top dus!

Bij Havatec kunt u zowel voor nieuwbouw als renovatie kunstharsvloeren terecht. Ons doorgewinterd team biedt zowel à-la-carte oplossingen als maatwerk en ongeëvenaarde creaties voor uw (design)vloeren. Ook uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Behalve epoxy en polyurethaan maken we bij Havatec ook veelvuldig gebruik van het gloednieuwe Flexible Epoxy, dé toekomst onder de gietvloeren. Flexible Epoxy biedt hetzelfde hard-elastische gedrag en voordelen van klassiek kunsthars,

Kenmerken

Gecheckt
door Solvari
Sinds 2022
partner van Solvari
1
medewerkers
Sinds 2020
werkzaam in de branche

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven