Reviews (2)

Jan

Dakwerken
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Ik ben door één firma gecontacteerd

Ik ben voor mijn verzoek dakwerken door één firma telefonisch gecontacteerd. (Ik weet niet welke firma). De persoon zei dat ze vervangen van daken tuinhuizen met bedekking Shingles niet doen. Hij ging mijn verzoek wel doorsturen naar een vriend van hem. Die zou dat misschien wel doen en die persoon zou me dan terugbellen. Maar de eerste persoon kon niet garanderen dat zijn vriend zou terugbellen. Er heeft ook niemand meer gebeld. Ik heb ondertussen ook met het secretariaat gebeld omdat de 4 vermelde firma's allemaal gespecialiseerd zijn in dakwerken huizen. Bij ons gaat het om een tuinhuis. Deze collega Solvari heeft een nieuw verzoek geïnitieerd maar hier zijn nog kandidaat firma's voor gevonden door Solvari.

Uitgevoerd op 05-10-2023

dirk

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Fijne samenwerking! Offerte echt OK

Fijne samenwerking! Offerte echt OK - na een zeer duidelijk en interessant gesprek! Wat ons ook opvalt, tijdens de werken ruimen ze steeds alles op - zo is de last tijdens de werken zeer beperkt. Ook de opvolging van de projectleider verloopt echt goed: is vlot bereikbaar, komt langs, past aan, stelt voor èn luistert...
03/07 worden de zonnepanelen nog gelegd (duurt maar 'n dagje 👍)...

Niet onbelangrijk: slechts enkele dagen na oplevering, heeft Dural mij reeds de nodige attesten opgestuurd voor de interessante premieaanvragen (en een woordje uitleg)!

Uitgevoerd op 20-06-2023

Dural Bouwgroep

Premium partner
7 keer gekozen

Waar wij voor staan:

Open communicatie
Ruime expertise
Betrouwbaar familiebedrijf
Uitstekende opvolging
Premie -en signalisatieservice

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Locaties

  • Antwerpen

    Ledeganckkaai 1
    2000 Antwerpen

Deel dit bedrijf