Loading...

Over DP Technics

Welkom bij DP Technics,

Wij zijn een jong en dynamisch installatiebedrijf met 18 jaar ervaring in de sector , waarvan 9 jaar als interne technieker bij marktleiders als Viessmann, Junkers en Vaillant
.
Door een zeer ruime en gerichte technische ervaring hebben wij ons dan ook echt gespecialiseerd in het installeren van gascondensatieketels en wp-boilers.
Tevens garanderen wij u achteraf een zeer correcte service betreffende eventuele herstellingen en het onderhoud van onze installaties.

Als zaakvoerder neem ik steeds zelf deel aan de uitvoering van onze installaties. Deze proberen wij ook steeds op 1 dag volledig bedrijfsklaar af te werken en dit met de grootste zorg en volledig volgens de regels van de kunst.

U kan steeds bij ons terecht voor een gratis offertebezoek op de werf waarna wij voor u een op maat gemaakte offerte opmaken, geheel vrijblijvend en met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Met vriendelijke groeten,
Philippe
Zaakvoerder DP Technics

Kenmerken

300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2014
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 35% aan consumenten

Review (1)

Schrijf een review

lieve

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

super bedrijf zeer professioneel

snelle offerte, goede naleving van de afspraken, perfect werk , professionele mannen, prima prijs-kwaliteitsverhouding, beleefd en correct, een aan te raden bedrijf met veel toekomst !!

Uitgevoerd op 01-03-2021

Vraag offerte aan bij DP Technics