DMSolar.be
4 8.6 10 4
8,6

"Tevreden !!!"

4 reviews  |  Beoordeel dit bedrijf »

Prijs/kwaliteit
8.5
Service
8.8

DMSolar.be

Meensesteenweg 385
8501 Bissegem

Dm solar is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in advies, verkoop en installatie van eersteklas zonnepaneel-systemen.

Wij bieden u een complete oplossing en een op maat gemaakte studie om in uw energiebehoefte te voorzien.

Indien u vragen heeft over fotovoltaïsche energie, installatie, het schoonmaken van uw zonnepanelen, DM Solar helpt u graag.

Dm Solar werd opgericht met het idee om de klant volledig te verlichten (zowel zakelijk als particulier) en om de juiste oplossing mbt uw energiebehoefte aan te bieden.

DM Solar biedt u een service van advies, ontwerp en distributie van zonnepanelen met een geheel van zonnemodules, een projectuitwerking en een financiering.

Iedere studie is bijzonder en uniek. DM Solar streeft ernaar om de meest geschikte formule voor u te vinden, die aan uw behoefte en esthetische wensen voldoet, rekening houdend met uw budget.

DM Solar biedt u onze ervaring en know-how mbt installatie, renovatie, schoonmaak en onderhoud van uw zonnepanelen.

We bieden u geheel vrijblijvend een advies op maat

4 reviews

Uitgevoerd op 13-09-2016 door:

DMSolar.be

9 10
9

Zonnepanelen

'n Zeer tevreden klant.

Aanbeveling:
Ik ben een zeer tevreden klant.

Uitgevoerd op 30-05-2016 door:

DMSolar.be

8 10
8

Zonnepanelen

goede service

Aanbeveling:
goede afspraken

Uitgevoerd op 15-04-2016 door:

DMSolar.be

9 10
9

Zonnepanelen

Afgesproken datum

Aanbeveling:
Zeker een aanrader. Goed ingelicht. Netjes afgewerkt.

Uitgevoerd op 25-02-2016 door:

DMSolar.be

8.5 10
8,5

Zonnepanelen

Tevreden !!!

Aanbeveling:
Verkoper was 'vastberaden' om ons te helpen (gelukkig voor ons, achteraf gezien), goed advies, aantal panelen werd aangepast aan ons verbruik, zaakvoerder was bereikbaar en beantwoordde vlot en vriendelijk de vele vragen. Geen discussie over betalen/bepalen van het voorschot, panelen werden geleverd binnen de afgesproken tijd, vriendelijke/professionele installateurs, installateurs hebben oog voor het esthetische aspect en durven hiervoor af te wijken van het idee van de zaakvoerder, nemen initiatief, werken proper, verzorgd en snel. Enige minpuntje: wachttijd tussen het plaatsen van de panelen en het opstarten van de installatie (woensdag geplaatst, maandag opgestart). (kan ook aan mijn geduld gelegen zijn) Zonder dit, hadden ze een dikke 9 verdiend.

1 project

Eerder uitgevoerd
Eerder uitgevoerd

3 werkzaamheden

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Zonnepanelen

Verdien €16.000 in 20 jaar

Veel Vlamingen zijn geïnteresseerd in zonnepanelen. Dit is best logisch als u bedenkt dat u in 20 jaar maar liefst €16.000 kunt besparen. Als u investeert in zonnepanelen, profiteert u tientallen jaren van de door uzelf opgewekte energie. En dit levert meer op dan de rente over uw spaargeld!

Voordelen zonnepanelen

• Duizenden euro’s besparen
• Goed voor het milieu
• Vrijwel geen onderhoud
• U verhoogt de waarde van uw woning

Zonnepanelen: offertes vergelijken

Bent u ook enthousiast? Vergelijk zonnepanelen offertes van Vlaamse vakmannen bij u in de buurt. Ze helpen u graag.

Zonneboilers
Zonneboilers
Zonneboilers

Verwarm water gratis

Betaalt u veel geld voor het verwarmen van water? Als u investeert in een zonneboiler, brengt u die kosten met maar liefst 50 procent terug! 

Premie voor een zonneboiler in 2018

In 2018 heeft u recht op een premie waarbij tot wel de helft van de aanschafwaarde van uw zonneboiler (maximaal 2.750€) wordt vergoed. U krijgt 550€ per m2.
Let er op dat vanaf 2019 de premie daalt naar 375 € pm2!

Voordelen zonneboiler

• U bespaart meteen zodra de zonneboiler geplaatst is
• Goedkoop uw water verwarmen
• Bijna geen onderhoud nodig, eens in de vijf jaar is genoeg

Wilt u weten wat het kost om een zonneboiler te laten installeren? Door gratis offertes aan te vragen, komt u in contact met de bij ons aangesloten specialisten. Zij helpen u graag verder!

Warmtepompen
Warmtepompen
Warmtepompen

Voordelig verwarmen

Een warmtepomp kan warmte opnemen uit lucht, water of grond. Deze warmte pompt de installatie vervolgens in een ruimte of in uw verwarmingssysteem. U kunt kiezen uit meerdere soorten warmtepompen, waaronder een lucht/lucht­-warmtepomp, een lucht/water­-warmtepomp en een water/water­-warmtepomp. Verwarm uw huis duurzaam met een warmtepomp en bespaar tot wel 70% op uw kosten voor verwarming!

U behaalt het hoogste rendement als u een warmtepomp laat plaatsen in een nieuwbouwwoning, waar ook vloerverwarming, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en dakisolatie aanwezig zijn. 

Premie voor warmtepomp in 2018

Investeert u in 2018 in een warmtepomp, dan heeft u zelfs recht op een premie. De premie is maximaal €4.000 en hangt af van het type warmtepomp dat u kiest.

Wilt u weten welke warmtepomp in uw situatie het meest geschikt is en offertes op maat ontvangen? Door uw gegevens in te vullen komt u in contact met specialisten in uw regio. Zij helpen u graag verder.