Loading...

Over MultiCasa

Wie zijn we?
MultiCasa is de nummer 1 in België voor de isolatie en renovatie van jouw gevel mèt steenstrips. We werken met materialen van de hoogste kwaliteit en bieden een snelle, persoonlijke en correcte service vanaf het eerste contact tot de oplevering van jouw project.

Waarom kiezen voor gevelisolatie met steenstrips?

Er zijn tal van belangrijke redenen:

Je bespaart fel op jouw energiefactuur
Je behaalt snel het door de overheid opgelegde ‘Energielabel A’
In de winter blijft de koude buiten
In de zomer houdt het de koelte binnen
Geen last meer van vocht- en schimmelproblemen
Steenstrips zijn milieuvriendelijk en zo brengen we jouw ecologische voetafdruk naar beneden

De perfecte uitstraling
Onze isolatie met steenstrips geeft jouw woning niet alleen de snelste energiebesparende en beste isolerende ‘boost’, ook krijgt jouw gevel een prachtige en natuurlijke uitstraling.

Wil je graag een moderne look of hou je eerder van rustiek? De mogelijkheden zijn onbeperkt, we bekijken samen wat past bij het karakter van jouw woning.

Voordelen
We sommen graag nog even enkele andere voordelen op die steenstrips bieden bij de renovatie van jouw woning!

Esthetisch aantrekkelijk
Steenstrips zijn een geweldige manier om textuur en diepte toe te voegen aan een muur. Ze hebben een natuurlijke uitstraling en kunnen een gevoel van warmte en gezelligheid creëren

Duurzaam
Steenstrips zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals steen en klei, en zijn dus duurzaam en slijtvast. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden, waardoor ze een goede keuze zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Kostenbesparend
Omdat steenstrips dunner zijn dan traditionele stenen, kunnen ze op een efficiënte manier worden geproduceerd en vervoerd. Dit vertaalt zich in lagere kosten, zodat u de uitstraling van een stenen muur kunt krijgen zonder het budget te overschrijden.

Onderhoudsarm
Steenstrips vereisen weinig onderhoud. Ze zijn bestand tegen vuil en vlekken, en kunnen eenvoudig worden schoongemaakt met een vochtige doek. Dit maakt ze ideaal voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.


Renovaties
Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele partner voor de renovatie van jouw woning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. MultiCasa is een ervaren en gespecialiseerd bedrijf dat niet enkel de nummer 1 is in buitenmuurisolatie met steenstrips, maar zich ook richt op de totale renovatie van woningen. Of het gaat over het renoveren van jouw keuken, woonkamer, slaap-of badkamer of jouw volledige woning, wij hebben de kennis en expertise ‘in huis’ om jouw renovatiedroom waar te maken.

Ons team bestaat uit professionele en ervaren vakmensen die elke klus met de grootste zorg en precisie uitvoeren. We werken alleen met hoogwaardige materialen en gereedschappen om ervoor te zorgen dat jouw renovatieproject duurzaam en van hoge kwaliteit is.

Bovendien bieden we een persoonlijke en transparante aanpak bij elk project. We bespreken jouw wensen en eisen en bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw budget en planning. Tijdens het renovatieproces houden we je op de hoogte van de voortgang en zorgen we ervoor dat alles volgens plan verloopt.

Wij staan voor je klaar om jouw droomhuis te realiseren.

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen voor de renovatie van jouw woning? Neem dan zeker met ons contact op. Je hoort dan snel één van onze experts!

Adres:
Waterloos 54, 9500 Geraardsbergen

Email:
info@multicasa.be

Tel: +32 468 12 68 62

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven