Reviews (28)

Luc

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Isolatiewerken en crepi

Prachtig werk geleverd door het super gemotiveerde team van Florian

Uitgevoerd op 23-05-2024

jos

Dakwerken
Geverifieerde klant

echt mooi

Wij hebben isolatiewerken laten uitvoeren aan het dak en de gevel. Alles verliep zoals afgesproken. De werkmannen waren correct en vriendelijk. Kortom ik word elke dag nog gelukkig als ik nu naar mijn huis kijk.

Uitgevoerd op 18-05-2024

Lucas

Dakwerken
Geverifieerde klant

Onbetrouwbaar

Sinds de ondertekening van het contract EN betaling van het voorschot (vorig jaar) is er nog NIETS gebeurd.
De verkoper en de persoon die de werfleider ging worden zijn ontslagen door Cralux. Het vertrouwen in de firma Cralux is ver zoek.
Ik ben benieuwd in hoeverre ik mijn voorschot kan terugkrijgen want ik heb er geen goed oog in !!!!

Uitgevoerd op 17-05-2024

Therese

Dakwerken
Geverifieerde klant

Pannendak+ plat dak

Fantastisch werk geleverd en mooi eindresultaat. Vriendelijke werkers desondanks de taalbarrière, Google translate is dan een live-line!
Eén serieus minpunt : onverwachte hoge meerkost voor de volledig nieuwe houten dakconstructie die vooraf niet werd gedetecteerd door de vertegenwoordiger bij plaatsbezoek.
Zij zijn hierbij wel flexibel geweest...
Ook in de aanloop vóór de werken was de communicatie met Cralux-secretariaat chaotisch, té veel verdeelde verantwoordelijkheden! Maar 'ad-hoc' werden steeds opties aangeboden... De stress lijkt nu 'obsolite'...

Uitgevoerd op 17-05-2024

Leo

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Snel

Steeds vlot telefonisch bereikbaar. Kwamen afspraken na. Voor de premie werd vroeg genoeg de aanvraagformulieren verzonden.
De laatste dag, na het vele regenen, een zonnige maandag. Met veel man om de crepi op 1 dag mooi te hebben afgewerkt. Alles nadien netjes opgeruimd.

Uitgevoerd op 17-05-2024

Laurence

Buitengevel isoleren / bekleden
Geverifieerde klant

Isoleren en crépi van de volledige woning

Wij hebben een zeer goede ervaring met cralux ! Alles werd netjes afgedekt , de ploeg werkte netjes en zeer accuraat, ook het opruimen werd grondig gedaan. Zeer tevreden over het resultaat!

Uitgevoerd op 03-05-2024

MARC

Dakwerk hellend dak
Geverifieerde klant

Plaatsen nieuw geïsoleerd dak en gevelisolatie afgewerkt met crepi

Het project is bijna afgewerkt. Zeer tevreden over het verloop van de werken. Correcte offerte. Geen bijkomende kosten. Zeer harde werkers. Een aanrader!

Uitgevoerd op 10-03-2024

Davy

Buitengevel isoleren / bekleden
Aanbevolen door klant

Proficiat propere werkers.alles ok

Ja goede wekers spijtig van de taal .en de planning loopt soms in het honderd maar op het einde van de rit zeer goed correcte offerte.

Uitgevoerd op 13-10-2023

Cralux

Top pro
Premium partner
150+ keer gekozen

Waar wij voor staan:

Jarenlange ervaring
Vakkundige plaatsing
Persoonlijke begeleiding
Gratis plaatsbezoek
Scherpe prijs

Contact

De Villermontstraat 9
2550, Kontich

Locaties

  • Hoofdkwartier

    De Villermontstraat 9
    2550 Kontich
  • Showroom & Magazijn

    Neerveld 13
    2550 Kontich
Cralux

Deel dit bedrijf