Portfolio (9)

Afbraakwerken
Afbraakwerken
Voor machinale sloopwerken in Oost- en West-Vlaanderen bent u bij Grondwerken Bram Van den Heede aan het juiste adres. Ons gedreven team is de ideale partij om uw afbraakwerken uit te voeren. U kunt bij ons terecht voor het slopen van: -bijgebouwen -woningen -stallen -kelders -... Ook helpen we u graag bij het uitbreken van verhardingen zoals: -beton -asfalt -opritten -terrassen -... Voor deze afbraakwerken beschikken wij over een eigen containerdienst en verhuur.
Algemene Grondwerken
Algemene Grondwerken
Voor algemene grondwerken in Oost- en West-Vlaanderen bent u bij Grondwerken Bram Van den Heede aan het juiste adres. Ons gedreven team is de ideale partij om uw algemene grondwerken uit te voeren. U kunt bij ons terecht voor: -Funderingen voor bijgebouwen en of nieuwbouwen. -Plaatsen van een voerplaat voor een tuinhuis, stalling of hangaar -Aanleggen van een werf oprit in mengpuin of betonpuin. -Aanleggen van groenzones. -Rooien of verwijderen van bomen, struiken en hagen. -Afgraven van graszoden. Wij helpen u graag bij zowel nieuwbouw, renovatie en uitbreiding van huizen, hangaars of stallen.
Containerverhuur
Containerverhuur
Afval containers Voor containerverhuur in Oost- en West-Vlaanderen bent u bij Grondwerken Bram Van den Heede aan het juiste adres. U kunt onze containers gebruiken voor: -Steenpuin zuiver (bakstenen, dakpannen en beton) -Grond en stenen (bakstenen, aarde, beton en dakpannen) -Houtafval a en b (spaanplaten, houten meubels, houten ramen, deuren zonder glas en paletten) -Groen afval met wortels (takken, snoeiafval, gras, struiken en sparren) -Gemengd afval ( papier, karton, plastiek, metaal, hout en meubelen) -Asbest (asbest houdende materialen) -Glas (glas van ramen en spiegels) -Ytong (gewapende ytong, ytong panelen en ytong) -Gyproc -Papier en Karton
Nivelleringswerken
Nivelleringswerken
Voor nivelleringswerken in Oost- en West-Vlaanderen bent u bij Grondwerken Bram Van den Heede aan het juiste adres. Ons gedreven team is de ideale partij om uw nivelleringswerken uit te voeren. U kunt bij ons terecht voor: -Nivelleren van terrein voor grasveld. -Maken van taluds in verschillende vormen. -Bouwrijp maken van het bouwterrein -Ophogingen en grondwerken van terreinen
Opritten en terrassen
Opritten en terrassen
Voor het aanleggen of her aanleggen van terrassen of opritten in Oost- en West-Vlaanderen bent u bij Grondwerken Bram Van den Heede aan het juiste adres. Ons gedreven team is de ideale partij om uw terras of oprit aan te leggen. U kunt bij ons terecht voor: -Plaatsen van terrassen is blauwsteen of keramische tegels. -Aanleggen van opritten in gravรฉ of siergrind met of zonder honingraad matten. -Plaatsen van opritten in platines, kasseien of klinkers. -Verharden van terreinen in mengpuin, siergrind, gravรฉ,... -Aanleggen van parkings in asfalt, beton, klinkers, siergrind, gravรฉ, platines en tegels.
Plaatsing beton elementen
Plaatsing beton elementen
Voor het plaatsen van prefab betonelementen in Oost- en West-Vlaanderen bent u bij Grondwerken Bram Van den Heede aan het juiste adres. Ons gedreven team is de ideale partij om uw prefab betonelementen te plaatsen aan te leggen. U kunt bij ons terecht voor: -Plaatsen L-beton panelen. -Plaatsen betonnen traptreden. -Plaatsen betonnen stapstenen.
Rioleringswerken
Rioleringswerken
Voor rioleringswerken in Oost- en West-Vlaanderen bent u bij Grondwerken Bram Van den Heede aan het juiste adres. Ons gedreven team is de ideale partij om uw rioleringswerken perfect uit te voeren. U kunt bij ons terecht voor: -Plaatsen van een gescheiden rioleringsstelsel. -Plaatsen en/of vervangen van uw regenput, septische put, vetput of infiltratieput. -Plaatsen van rioleringen in en rond nieuwbouw of renovatiewerken. -Plaatsen van greppels en kolken voor opritten en parkings. Wij beschikken over een riool camera inspectiesysteem om uw probleem te lokaliseren en dit met zo weinig mogelijk breekwerk op te lossen.
Zwembaden
Zwembaden
Zwembaden en zwemvijvers Voor het plaatsen van uw zwembad of zwemvijver in Oost- en West-Vlaanderen bent u bij Grondwerken Bram Van den Heede aan het juiste adres. Ons gedreven team is de ideale partij om uw zwembad/zwemvijver perfect te plaatsen. U kunt bij ons terecht voor: -Plaatsen van uw zwembad op maat. -Plaatsen van uw zwemvijver op maat. Wij werken met betonnen zwembaden/zwemvijvers omdat wij geloven in de kwaliteit en de levensduur hiervan.
Grondverzet/Grondophoging
Grondverzet/Grondophoging
Voor grondophoging/grondverzet in Oost- en West-Vlaanderen bent u bij Grondwerken Bram Van den Heede aan het juiste adres. Bent u op zoek naar gratis aanvulgrond om uw akker of terrein op te hogen? Ons gedreven team is de ideale partij om uw grondophoging/grondverzet uit te voeren. U kunt bij ons terecht voor: -Het vervoeren van overtollige aarde. -Ophogen van een loods, stal, land, bedrijfsterrein, akker... -Leveren en verwerken van geschikte aanvulgronden voor kelders, bouwputten en vijvers. -Grond voor de aanleg van taluds en geluidsbermen.

Grondwerken Bram Van den Heede BV

Nog geen reviews

Deel dit bedrijf