Loading...

Over AR&B bvba

Anders dan de meeste bedrijven die zonnepanelen verkopen, is AR&B bvba geen verkoopbureau dat gebruik maakt van onafhankelijke en vaak buitenlandse plaatsingsploegen waar veelal moeilijk mee te communiceren valt.
Het hele aankoopproces begint bij de verkoper die langs komt en zijn verhaal verteld. Goed geïnformeerd zijn is een absolute must maar vaak wordt er niet verder gekeken dan dat. Van zodra de verkoper buiten wandelt, is het aan de plaatser om de installatie uit te voeren.
Bij ons, AR&B bvba, is het de vakman zelf die de plaatsing uitvoert en een vlekkeloze afwerking garandeert. Met meer dan 12 jaar ervaring in het plaatsen van zonnepanelen en meer dan 25 jaar ervaring als dakwerker zijn wij zonder twijfel de meest geschikte partner voor uw project.

Kenmerken

3.100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (5)

Schrijf een review

Isabelle

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Top

Zeer snelle correcte wijze van werken en dergelijke 👌

Uitgevoerd op 07-09-2020

Wim

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden !!

Eerste contact was zeer aangenaam, zeer professionele uitleg met kennis van zaken. Snelle en professionele plaatsing. Correcte en nette afwerking. Topteam dat perfect op elkaar ingespeeld is. Aanrader !!

Uitgevoerd op 06-04-2020

Hilde

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden.

Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen. Samen zijn we op zoek gegaan naar de meest geschikte materialen. Geen moeite was te veel om vragen te beantwoorden of offertes aan te passen. Ook is de plaatsing heel snel kunnen gebeuren. Prima vakwerk, waarbij er zeker oog was voor details.

Uitgevoerd op 16-02-19

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij AR&B bvba