Alco Security nv.
1 10.0 10 1
10,0

"Veiligheid & betrouwbaar"

1 review  |  Beoordeel dit bedrijf »

Prijs/kwaliteit
10.0
Service
10.0

Alco Security nv.

Hasseltweg 152
3600 Genk

Wij zijn een door het ministerie van Binnenlandse zaken erkende beveiligingsonderneming. Ook hebben wij 2 INCERT certificaten 1 voor onze producten en 1 voor ons als erkende firma. INCERT is hét Belgisch kwaliteitslabel voor beveiligingsbedrijven. Daarnaast werken met onze eigen gecertificeerde techniekers. Zo bent u zeker dat er goedgekeurd materiaal geplaatst wordt door ervaren techniekers.

Alco Security staat gekend om zijn goede service, daarom zijn wij ook 24 uur bereikbaar.
Onze servicetechnici staan permanent ter beschikking voor ondersteuning en eventuele technische vragen.
Indien nodig komen wij ter plaatse om een storing te verhelpen.

Wij komen bij u langs en maken een gratis offerte op maat.

1 review

Uitgevoerd op 05-04-2016 door:

Alco Security nv.

10 10
10

Alarm & beveiliging

Veiligheid & betrouwbaar

Aanbeveling:
Zeer goed advies. Professioneel personeel dat altijd vriendelijk en behulpzaam is.
Klant is koning, stiptheid en nauwkeurigheid. Hierbij kan ik Alco Security ten zeerste aanbevelen.

1 project

Bekijk dit project

1 werkzaamheid

Alarm & beveiliging
Alarm & beveiliging
Alarm & beveiliging

Verklein inbraakkans

Beveilig uw woning of bedrijfspand tegen inbrekers
Preventieve werking
✓ Vergelijk gratis alarmsysteem offertes via Solvari

Veel mensen investeren tegenwoordig in een alarmsysteem. Dit is dan ook één van de redenen dat het aantal inbraken de laatste jaren is gedaald. Helaas zijn inbraken nog altijd niet verleden tijd. Dagelijks wordt er gemiddeld bijna 200 keer ingebroken in België. Om te voorkomen dat u straks ook slachtoffer wordt, is het verstandig om te investeren in goede beveiliging.

Soorten alarmsystemen

Als u alarmsysteem offertes wilt aanvragen, dan heeft u de keuze uit een aantal mogelijkheden. Er zijn namelijk verschillende soorten alarmsystemen zoals een inbraakalarm, camerabeveiliging en een brandalarm. Wilt u uw woning optimaal beveiligen? Een compleet alarmsysteem bestaat uit zowel een inbraakalarm, camerabeveiliging als een brandalarm.

Inbraakalarm

Een inbraakalarm waarschuwt u zodra er inbrekers uw woning of bedrijfspand proberen te betreden. Dit heeft zelfs een preventieve werking. Inbrekers kiezen liever voor een huis of bedrijfspand met minder goede beveiliging, dus zullen ze uw pand met inbraakalarm eerder overslaan!

Bij een inbraakalarm kunt u kiezen voor een alarm met verbinding met een meldkamer. Wanneer het inbraakalarm afgaat, wordt er direct een meldkamer ingeschakeld. Uiteraard zijn er ook inbraakalarmen zonder verbinding met meldkamer.

Camerabeveiliging

Met camerabeveiliging worden eventuele inbrekers op video gezet. Hierdoor is de pakkans velen malen groter en dit weten de inbrekers ook. Daarom wordt er stukken minder ingebroken bij woningen en bedrijfspanden met camerabeveiliging.

Brandalarm

Natuurlijk zijn inbrekers niet het enige gevaar voor uw woning of bedrijfspand. Ook brand verwoest jaarlijks nog veel panden. Met een brandalarm wordt u gewaarschuwd in geval van brand, zodat u op tijd kunt handelen en verdere schade kunt voorkomen.

Compleet alarmsysteem

Met een compleet alarmsysteem is uw pand optimaal beveiligd. Dit systeem bestaat namelijk uit een inbraakalarm, camerabeveiliging én een brandalarm. Zo geeft u inbrekers geen kans om uw woning of bedrijfspand leeg te halen.

Alarmsysteem offertes vergelijken

Wilt u uw woning of bedrijfspand optimaal beschermen tegen inbrekers? Vraag dan gratis alarmsysteem offertes aan! De bij ons aangesloten specialisten kunnen u dan vrijblijvend adviseren en een gratis offerte voor u opstellen. Zo weet u precies wat de mogelijkheden en kosten zijn voor een alarmsysteem naar wens.