AJG-Systems
23 9.4 10 23
9,4

"Deskundig en volgens afspraak"

23 reviews  |  Beoordeel dit bedrijf »

Prijs/kwaliteit
9.3
Service
9.4
Afspraken
9.5

AJG-Systems

Broedersweg 33
9041 Oostakker

Met meer dan 10 jaar ervaring en meer dan 2.000 klanten is AJG een jonge en dynamische partner voor uw beveiliging. Gespecialiseerd in Alarmsystemen,
Camera bewaking en Toegangscontrole.
Wij zijn partner van Securitas.
Wij onderscheiden ons van de rest met onze AJG full garantie concept. Zo weet u dat u nooit extra facturen ontvangt bij interventies of support.

Wilt u een project van ons bekijken, kopieer dan de volgende link

https://www.youtube.com/watch?v=9BJhD2r3ZmQ

Wij bij AJG geloven in persoonlijk contact. Wij komen altijd eerst langs en maken dan GRATIS een offerte op maat. Ook bij het tweede bezoek geven we GRATIS een Demo waarbij we u de offerte in detail uitleggen.

23 reviews

Uitgevoerd op 20-12-18 door:

AJG-Systems

9.7 10
9,7

Compleet alarmsysteem particulier

Zeer tevreden.Aan te bevelen.Dank.

Aanbeveling:
Ik kreeg het juiste advies. Correcte prijsberekening. Zeer snelle uitvoeringsdatum, praktisch geen wachttijd. Zeer professionele installateur en heel netjes afgewerkt. Goede uitleg. Zeer functioneel. Top !

Uitgevoerd op 10-12-18 door:

AJG-Systems

10 10
10

Alarm & beveiliging

eerlijk ,vriendelijk ,behulpzaam,

Aanbeveling:
Heeft advies op maat en luistert wat de klant wil en zadel de klant niet op met méér producten dat hij nodig geeft

Uitgevoerd op 05-10-18 door:

AJG-Systems

9 10
9

Compleet alarmsysteem zakelijk

Vlotte werking

Aanbeveling:
Vlotte werking

Uitgevoerd op 03-07-18 door:

AJG-Systems

10 10
10

Alarm & beveiliging

Dé referentie in beveiliging!

Aanbeveling:
Na uiterst professionele begeleiding omtrent het te plaatsen systeem werden de werken stipt, verzorgd en met uiterste precisie uitgevoerd en dit alles voor een meer dan correcte prijs!

Uitgevoerd op 19-07-18 door:

AJG-Systems

7 10
7

Camerabeveiliging

Tevreden over de geleverde service

Aanbeveling:
De plaatsing van de camera's en het trekken van de kabels is snel en netjes uitgevoerd. Het werk werd opgedeeld over twee dagen. Deze twee dagen lagen wel enkele weken uit elkaar.
Van zodra de camera's geïnstalleerd waren, hebben we niet meteen de nodige uitleg gekregen. Deze hebben we slechts enkele dagen later ontvangen.
De uitleg in de mail (over de installatie van software), was zeer goed uitgelegd en makkelijk te volgen. De installatie van deze programma's duurde dan ook maar slechts 10 minuten. De software werkt prima en is zeer gebruiksvriendelijk.

Uitgevoerd op 13-07-18 door:

AJG-Systems

8 10
8

Camerabeveiliging

zeer tevreden

Aanbeveling:
correcte uitleg verkregen duidelijk en professioneel , enige minpunt opkuisen na het werk zou beter kunnen

Uitgevoerd op 17-07-18 door:

AJG-Systems

10 10
10

Camerabeveiliging

Vlot,Netjes,Betrouwbaar,Aanrader

Aanbeveling:
Mensen zijn correct, afspraken 100% nagekomen en geen bijkomende kosten enz. Gewoon zoals het hoort en uiterst correct.

Uitgevoerd op 13-04-18 door:

AJG-Systems

9.3 10
9,3

Compleet alarmsysteem particulier

Zeer tevreden en proper!

Aanbeveling:
Heel tevreden met het alarm systeem! Arne en Randy hebben dat heel goed gedaan.
Het verkoopsgesprek van fazeli was echt top!

7 projecten

The Jane (2-Sterren restaurant)
The Jane (2-Sterren restaurant)
We hadden het voorrecht om de prachtige kerk in Berchem te beveiligen. Niemand minder dan The Jane (2-sterren restaurant) koos ons uit als partner voor hen te beveiligen.
The Holy Food Market
The Holy Food Market
The Holy Food Market is na 3 jaar verbouwen en werken eindelijk open gegaan. Voor de inbraakbeveiliging en camerabewaking deden ze beroep op ons.
Poule & Poulette
Poule & Poulette
De Poule & Poulette keten in Antwerpen doet al sinds hun eerste restaurant beroep op ons voor hun Alarmsystemen, Camerabewaking en hun Toegangscontrole.

5 werkzaamheden

Alarm & beveiliging
Alarm & beveiliging
Alarm & beveiliging

Verklein inbraakkans

Beveilig uw woning of bedrijfspand tegen inbrekers
Preventieve werking
✓ Vergelijk gratis alarmsysteem offertes via Solvari

Veel mensen investeren tegenwoordig in een alarmsysteem. Dit is dan ook één van de redenen dat het aantal inbraken de laatste jaren is gedaald. Helaas zijn inbraken nog altijd niet verleden tijd. Dagelijks wordt er gemiddeld bijna 200 keer ingebroken in België. Om te voorkomen dat u straks ook slachtoffer wordt, is het verstandig om te investeren in goede beveiliging.

Soorten alarmsystemen

Als u alarmsysteem offertes wilt aanvragen, dan heeft u de keuze uit een aantal mogelijkheden. Er zijn namelijk verschillende soorten alarmsystemen zoals een inbraakalarm, camerabeveiliging en een brandalarm. Wilt u uw woning optimaal beveiligen? Een compleet alarmsysteem bestaat uit zowel een inbraakalarm, camerabeveiliging als een brandalarm.

Inbraakalarm

Een inbraakalarm waarschuwt u zodra er inbrekers uw woning of bedrijfspand proberen te betreden. Dit heeft zelfs een preventieve werking. Inbrekers kiezen liever voor een huis of bedrijfspand met minder goede beveiliging, dus zullen ze uw pand met inbraakalarm eerder overslaan!

Bij een inbraakalarm kunt u kiezen voor een alarm met verbinding met een meldkamer. Wanneer het inbraakalarm afgaat, wordt er direct een meldkamer ingeschakeld. Uiteraard zijn er ook inbraakalarmen zonder verbinding met meldkamer.

Camerabeveiliging

Met camerabeveiliging worden eventuele inbrekers op video gezet. Hierdoor is de pakkans velen malen groter en dit weten de inbrekers ook. Daarom wordt er stukken minder ingebroken bij woningen en bedrijfspanden met camerabeveiliging.

Brandalarm

Natuurlijk zijn inbrekers niet het enige gevaar voor uw woning of bedrijfspand. Ook brand verwoest jaarlijks nog veel panden. Met een brandalarm wordt u gewaarschuwd in geval van brand, zodat u op tijd kunt handelen en verdere schade kunt voorkomen.

Compleet alarmsysteem

Met een compleet alarmsysteem is uw pand optimaal beveiligd. Dit systeem bestaat namelijk uit een inbraakalarm, camerabeveiliging én een brandalarm. Zo geeft u inbrekers geen kans om uw woning of bedrijfspand leeg te halen.

Alarmsysteem offertes vergelijken

Wilt u uw woning of bedrijfspand optimaal beschermen tegen inbrekers? Vraag dan gratis alarmsysteem offertes aan! De bij ons aangesloten specialisten kunnen u dan vrijblijvend adviseren en een gratis offerte voor u opstellen. Zo weet u precies wat de mogelijkheden en kosten zijn voor een alarmsysteem naar wens.

Compleet alarmsysteem particulier
Compleet alarmsysteem particulier
Compleet alarmsysteem particulier

Houd inbrekers buiten

Inbraak is helaas nog steeds een groot probleem. Het aantal inbraken is de afgelopen 5 jaar in ruim 200 Vlaamse en Brusselse gemeenten gestegen. We kunnen ons voorstellen dat u er niet aan moet denken dat u de ellende van een inbraak aantreft als u thuiskomt.

Woninginbraken

Veel inbraken worden gedaan door dieven die alle kleine beetjes meepakken. Wanneer u denkt dat uw huis wordt overgeslagen omdat er wellicht geen kostbare spullen zichtbaar zijn voor de dieven, kunt u het dus goed mis hebben. Ook de woningen waar spullen van mindere waarde liggen kunnen voor een inbreker nog erg interessant zijn.

Compleet alarmsysteem: particulier

Een compleet alarmsysteem werkt preventief, u houdt immers de dieven buiten. Een huis met alarm is een stuk minder aantrekkelijk voor een inbreker, aangezien het risico om gepakt te worden door de politie veel groter is. Mocht een dief toch een poging tot inbraak doen, zal hij snel door het alarmsysteem waargenomen worden en worden weggejaagd. 

Bent u benieuwd wat een compleet alarmsysteem voor uw woning zal kosten? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met maximaal 5 specialisten uit uw regio! Zij kunnen u helpen om uw huis goed te beveiligen tegen inbrekers.

Compleet alarmsysteem zakelijk
Compleet alarmsysteem zakelijk
Compleet alarmsysteem zakelijk

Beveilig uw bedrijfspand

Bedrijfspanden zijn voor inbrekers erg interessant. Vaak zijn er veel waardevolle spullen en 's nachts is het verlaten. Een erg makkelijk doelwit voor een inbreker dus. Met een compleet alarmsysteem houdt u inbrekers buiten, zodat uw waardevolle bedrijfsbezittingen niet gestolen worden.

Waardevolle spullen beveiligt u met een compleet alarmsysteem

In bedrijfspanden liggen vaak waardevolle spullen. Zo staan er veel computers, printers of andere apparatuur en machines. Daarnaast worden er waardevolle bedrijfsdocumenten bewaard in kantoren. Aangezien kantoorpanden 's nachts verlaten zijn, is een onbeveiligd kantoorpand een aantrekkelijk pand voor een inbreker.

Compleet alarmsysteem

Een compleet alarmsysteem werkt preventief. Een goed beveiligd bedrijfspand is voor inbrekers een stuk minder interessant, omdat de kans om gepakt te worden velen malen groter is. Mocht een inbreker toch een poging wagen, zal het alarmsysteem de inbreker snel afschrikken, waardoor uw spullen veilig blijven.

Bent u benieuwd wat een compleet alarmsysteem voor uw bedrijfspand kost? Via Solvari kunt u gratis en vrijblijvend offertes aanvragen en in contact komen met specialisten uit uw regio. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en uw bedrijfspand beveiligen tegen inbrekers.

Camerabeveiliging zakelijk
Camerabeveiliging zakelijk
Camerabeveiliging zakelijk

Beveilig uw bedrijfspand

Inbraak in een bedrijfspand leidt vaak tot veel schade en verlies. De kosten na een inbraak kunnen dus hoog oplopen voor u. Door camerabeveiliging te installeren kunt u zich beschermen tegen inbrekers.

Preventieve werking

Het hebben van camerabeveiliging heeft een preventieve werking tegen inbrekers. Beveiligde bedrijfspanden zijn namelijk veel minder interessant voor inbrekers omdat de kans dat de inbraak mislukt veel groter is. Hierdoor zal een bedrijfspand met camerabeveiliging eerder worden overgeslagen voor inbrekers. Mocht er toch ingebroken worden, dan is de kans dat de inbreker wordt gepakt veel groter als u camerabeveiliging heeft. Doordat de camera's de inbreker vastleggen zal er een duidelijk signalement zijn.

Gratis offertes vergelijken

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie? Vraag dan gratis offertes aan voor camerabeveiliging voor uw bedrijfspand en kom in contact met specialisten uit uw regio. Zij helpen u graag bij het beveiligen van uw bedrijfspand.

Domotica
Domotica
Domotica

Puur gemak in huis

Het leven versimpelen doet u met domotica. Stelt u zich eens voor dat uw huis altijd de juiste temperatuur heeft als u thuiskomt, dat u uw tv kunt bedienen met uw mobiele telefoon en dat u uw lampen gewoon aan­ en uit kunt zetten als u ergens anders bent. Gemak dient de mens!

Domotica brengt niet alleen gemak met zich mee, maar ook een lagere energierekening. Blijft u onverwacht langer weg en heeft u de lampen laten branden of de verwarming aan laten staan? Met één druk op de knop schakelt u de verlichting en de verwarming uit. Tel uit uw winst.

Wilt u weten wat voor mogelijkheden er voor u zijn met betrekking tot domotica en wat u daarvoor betaalt? Als u gratis en vrijblijvend offertes aanvraagt, brengen wij u in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten specialisten. Zij helpen u graag!

Bedrijfsvideo