Portfolio (4)

Nettie rijkers
Nettie rijkers
“Wij wouden al langer investeren in zonnepanelen omdat het geld op de bank toch niet meer opbrengt. Dankzij onze buren leerden we Advenso kennen. De samenwerking verliep ontzettend vlot, net als de installatie zelf. Op minder dan een dag konden we genieten van zonne-energie.”
Dries Roels
Dries Roels
"Ik was niet direct overtuigd om zonnepanelen te plaatsen. Ik hoorde veel tegenstrijdigheden: ze brengen wel op, ze brengen niet op en dan is er nog het esthetische aspect. Uiteindelijk besloot ik me toch eens te informeren en kwam ik bij Advenso terecht. Zij hebben mij een heel mooie uitleg gegeven en na een nachtje slapen ben ik meteen teruggegaan om een installatie te bestellen. Die is zonder problemen verlopen. Daarna hebben ze alles proper achter gelaten en daar was vooral mijn vriendin heel blij mee."
Marnix Vermeulen
Marnix Vermeulen
"Ik ben altijd al gefascineerd geweest door groene energie, daarom was de keuze voor zonnepanelen evident. Het moest wel een betrouwbare installateur zijn. Na wat opzoekwerk vond ik dat Advenso als beste uit een onderzoek kwam en heb ik geen moment getwijfeld om voor hen te kiezen. De installateurs waren ontzettend vriendelijk en ook als er een probleem is, zijn ze onmiddellijk op de hoogte en staan ze klaar om ons te helpen."
Jelle Acou en Isabelle Louis
Jelle Acou en Isabelle Louis
"In eerste instantie kozen we voor een zonneboiler, maar na de verbouwing van ons dak besloten we om ook zonnepanelen leggen. Advenso heeft er voor gezorgd dat de plaatsing en de verbouwing mooi op elkaar aansloten zodat we niet lang moesten wachten. De prijs-kwaliteitverhouding zit enorm goed bij Advenso en ook hun service vonden we geweldig. Zo zijn ze achteraf nog twee keer komen kijken of alles in orde was."
Advenso BV
Offerte aanvragen

Contact

Gistelsteenweg 475C
8490, Jabbeke

Meer over

Locaties

  • Jabbeke

    Gistelsteenweg 475 C
    8490 Jabbeke

Deel dit bedrijf