Reviews (3)

Schrijf een review

Annelies

Zonnepanelen installeren

Nalatigheid!

De verschillende diensten werken niet samen, steeds iemand anders die het dossier (niet) opvolgt. Sturen ook steeds vanuit een ander mailadres. Geen keuzemenu bij bellen, werkt met plaats in de rij en op plaats 2 wordt de verbinding verbroken. Probleem was blijkbaar al gekend, maar er wordt niets aan gedaan. Fouten bij plaatsing met kabels, geen nieuwe zekeringkast zoals op offerte. Afgekeurd, bijna brand in kas. Allemaal zelf vergoed, enkel excuses van Advenso. Reageren niet op verdere vraag om die extra kosten op zich te nemen. Bij nog niet betalen factuur (omwille van nog geen antwoord op mijn vraag) sturen ze meteen een dagvaarding. Nog nooit zoiets meegemaakt!

Uitgevoerd op 13-03-2023

Jan

Zonnepanelen installeren

Komt verantwoordelijkheden niet na

Wij waren oorspronkelijk tevreden over de communicatie en verloop v/d bestelling. Bij installatie ging het echter fout: elektricien maakte fout waardoor de energie opgewekt door zonnepanelen geïnjecteerd werd op het net en de thuisbatterij zich oplaadde met stroom van het net. Op moment dat batterij vol was, injecteerde zij ook weer elektriciteit naar het net. Wij verkochten onze eigen energie telkens goedkoop (injectie) en haalden continu dure stroom van het net. We meldden ons vermoeden reeds enkele maanden na de installatie, maar ze hebben ruim 4 maanden gewacht vooraleer in te grijpen. Nadien volgden nog een 2e en 3e interventie, waarbij opnieuw fouten gemaakt werden. Ipv dat we bespaarden op onze energiefactuur schoot deze de hoogte in (tijdens energiecrisis dan nog)... Resultaat was een meerkost van ca. €800 op elektriciteitsfactuur. Advenso houdt ons al een jaar aan het lijntje om deze financiële schade te vergoeden.

Uitgevoerd op 24-11-2021

Rita

Zonnepanelen installeren

Oer slechte communicatie

Installatie werd afgekeurd op 26 oktober. Het heeft tot begin december alvorens een nieuwe technieker en inspecteur kon langskomen, stellen wij vast na 1 maand verblijf in ge buitenland stellen wij vast dat alle opgewekte energie geïnjecteerd werd. Vanaf 7 september 900 Kwh. Wij verwarmen elektrisch. Wij hebben nu een verbruik van 1600 Kwh. Dit had 700 Kwh kunnen zijn maar ...... Er zijn dus 2 technieker en inspecteurs langs gekomen en geen enkele heeft gezien dat de zonnepanelen niet op net zijn aangesloten. Een groot probleem is ook dat er telefonisch niet binnengeraakt. Er wordt zelden of nooit gereageerd op mail. Maar nu gaan we een stap verder en dagen hen voor de vrederechter om een compensatie aan te vechten. En nog een probleem we moeten terug iemand vast krijgen om het probleem in orde te brengen. Via hun app konden we ook niks deftig aflezen. Advenso is het niet waard dat zijn nog zonnepanelen verkopen

Uitgevoerd op 13-10-2022

Advenso BV
Offerte aanvragen

Contact

Gistelsteenweg 475C
8490, Jabbeke

Locaties

  • Jabbeke

    Gistelsteenweg 475 C
    8490 Jabbeke

Deel dit bedrijf